2012-11-06

I will paint you black

Hej och hå, är tillbaka i Luleå. Skumt att komma från vintern till hösten igen. Men snart kommer väl den hit också. Igår var väl ett av nöjena att fara ut och filma på filmkursen. Blev lite röd om näsan men vi kom in igen efter ca 2 tim. Å hemma blev det tvättstuga och plugg. 


Idag började med att man hör någon ropa och när jag sedan kollade på klockan som tickat sig till 07.19, nästan flög jag ur sängen och snabbt på toa och på med kläderna och traskade till bussen. Trodde inte jag skulle hinna ta kl. 07.31 men det gjorde jag just i sista sekund. Men dagen blev bättre och när jag kom in i skolan och började gå trapporna uppåt började jag höra musik och där uppe hade de fixat halloween tema. Ballonger, röda händer på dörren, läskig musik och nät lite varstans. (Jag funderade på om jag missat nått då jag kom på att det hade stoppat upp lappar om det för ett tag sen och så kunde man klä ut sig.) Stoppade sen in grejerna och gick iväg till lektionen. På samhälls hade vi provet och det gick väl ganska bra. Innan nk lektionen (även innan nån gång) så sjöng osv. folk på lill scenen. Då även några från klassen. Wow vad de var bra! Så när det hade gått 10 min. in på nk lektionen gick vi dit och vi hade vikarie. Där lånade jag dator och skrev på om naturgas. Å sen bild där jag gjorde klart det sista på lerlådan och sen skissades det. 


Å nu efter att proppat i mig köttbullar & makaroner ska jag plugga matte ända tills simpsons börjar. Har även beslutsångest då jag inte vet om jag ska fara upp om 2 eller 3 veckor... 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar