2012-05-17

Do Ya Thang*

Det blev en lyckad grillkväll med robin, tobbe, jasse å mikkis. Vi hade lite deep talk, diggade musik i hög volym, grillade bara marshmallows & drack läsk, åkte moppe och skrattade åt massa skumt. Efter 8 åkte vi vidare mot malmsta å sparkade boll & spelade basket. Lite mer folk kom och killarna drog vidare. Fasiken vad det var skoj och tog sedan 21.31 bussen med jasse, mikkis, jackie och steffi till coop för att handla lite gött. Väl hemma efter en sista minuten handling var det då mening att vi skulle kolla film men det slutade med att vi somnade och kollade den nu på morgonen. Inte den läskigaste filmen men handlingen var bra - The Awakening :)


Sen for mikkis hem och jag & jasse nötte xbox. Har för ett tag sen kommit hem och det spö regnar ute. :/ Vet inte riktig vad jag ska hitta på. Borde egentligen göra läxor men har inte den minsta lust alls. Aja, någonting dyker väl upp. Medans fortsätts det i alla fall att lyssna på musik och hitta ny. 
Typ nått i den här stilen. 


Imon blire att fara till Luleå med mamma, syrran och mikkis. Troligen så möter vi också på jasse där. Har tänkt kolla efter skor till balen och ett par nya shorts. Helst i jeans. ^^ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar