2012-05-05

Dansa nu mitt barn

 Hemma med ont i fötterna och hängande trötta ögon. Har varit på glowstick party på nordan med Jasse och Mikkis sen 9 till 1. Hela kvällen har vi dansat och dansat, tagit luft där i mellan och suttit några få stunder. Det är ju lite synd att vi har så sällan partyn i Gällivare. 2-3 gånger/ år. Men sammanfattat så var kvällen skitkul! :) 


Igår så var de den årliga dansdagen (?) då halva 9:orna i kommunen dansade på morgonen i sjöpen och andra halvan i tallbackas gympahall. Å dit for vi (tallbaka) och även myran, tallbacka & hakkas var där. Så där dansade vi kille å tjej. Bytte hit och dit partner och lärde oss - vals, foxtrot, bugg. De var väl sisådär kul och sedan var det på kvällen för alla nior då dans på nordan. Hade en helt underbar kväll och helst sista kvarten  Då dansades det alla danser som vi lärt oss + linedance & kyckling dansen (?).


Jo, så hade vi då no prov idag på skolan som jag inte visste om förrän i onsdags. Nåmen gissa om jag hade lite panik på torsdagen. Hinna plugga och dansa. Men idag när vi gjorde de så tror jag det gick ganska bra. Kunde då svara på allt.. :P


I alla fall har de varit tre underbara dagar här vecka 18 och imon (om det inte är dåligt väder) blir det att troligen grilla med ett gäng.. Aja, g'natt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar