2012-05-31

Finally free

"Du behöver inte älska mig som du älskar henne, älska mig mer."
En dikt från min bok  

Sitter här framför datan och dricker cider med äppelbitar vid sidan. Jo, nu fan är jag fri! :D Inge läxor eller prov nå mer. Idag var en helt chill torsdag. Först 45 min. rast då jag redan var klar med boken, redovisning av den och sedan våran eng. teater. Gick väldigt bra på båda och sedan fortsatte dagen med no prov - sisådär bra. Lite försenad på idrotten och då blev det att göra kondis testet. Sprang 2 km utan stop på 10.45. Väldigt nöjd, jämfört med förra året som bara var kaos. Hade bättre koll på andningen och blev nog peppad av att tänka att om mikkis kan de så kan jag det. Som sista lektion blev det att lyssna på resten av grupperna.

Nu under dan har jag varit o handla inför helgen, vilat och rensat burar. Så till helgens planer. Fest hos mikkis! Nemen, det bli att vara hela helgen i tjotti med jasse och även emma, linnea och robin kommer komma förbi och kanske moa. Då blir det väl att hitta på massa skoj, som att bada, basta, dunka musik osv. 

Aja, ska nu fortsätta denna kväll med musik lyssnande och packa. Blir att ta bussen direkt dit efter fredagsmyset i skolan - först sista gruppens redovisning och sedan film på engelskan. Å på slöjden blir det one piece mys med kakor till. Yummi ^^ 

2012-05-30

Här finns en glad tjej

Till att börja med var jag ovanligt pigg på morgonen (annars brukar jag vara ett vrak av trötthet) och gjorde klart bilden. Resten av lektionen satt jag och kladdade. Var nog riktigt taggad för att ha bild. På no blev det att plugga/ genomgång och på tekniken hade vi redovisning av artikeln. En minut på varje ungefär blev det och sen gick vi igenom slutbetygen. 


True! ;) 
Var typ sist och missade 20 i bussen hem men det vare värt. Först så hade jag då höjt från G - VG på tekniken. Medans vi snackade där och jag hade fått reda på att jag var och snosade på MVG strecket och skulle fått VG fick jag då istället MVG! i bild. Ritar bra mina egna ritningar och det gjorde i stort så jag fick det upp. Jomen, gissa vad jag var glad efteråt. Det enda betyget som jag främst velat ha MVG i. Så fick då ta 4 över 3 bussen hem och innan det snackade man med robin, erik och mikkis. Har en hel del planer inför helgen men det tar jag imon. Får väl se om jag hinner skriva någonting alls i helgen. :D


Resten av dan har jag färdigställt boken, blev väl ganska nöjd och pluggat inför no provet imon å istället för en vanlig liten fläder cider fick jag en stor äpple/fläder alkohol cider av papi. Nog blev mamma jätte glad...hehe.. Å nu ska jag de sista minuter innan sleep time plugga no. G'natt :) 

2012-05-28

Dunderhumor

Suttit nu här hemma hos pappa ett tag och kommer inte en vart med gentekniken. Inget fokus, snart slut på cider och trött.. ingen bra kombination.. Med ett tag menar jag sen efter 12 nån gång. Vi fick sluta efter 11 idag. Tidigare från musiken och skriva hemma istället för lektion på no. Riktigt nice och vi sjunger skit bra :) Lätt att det kommer spruta tårar från lärarna i år!


Min plan idag är att plugga och göra klart det mesta av allting som vi har. Snart klar med boken. Vet på ett ungefär hur layouten ska vara och ett jävla prov på torsdag. Om genteknik förstås och förstår mycket... hahha.. aja bara att läsa på. 


Päron, gurka.. allt jag vill ha.. 
Men nu ska jag ringa papi om mer cider, fokusera på arbetet och hoppas på bättre musik i radion, hejs! ^^   

2012-05-27

Ute dagar

Igår var jag då verkligen ute. På två långa promenader på malmsta området med Rocky. Vet ej hur länge första men andra var jag ute i ca 2,5 tim. Ganska härlig lördag och sen mera chill till kvällen med tv tittande. Idag så vaknade man upp med en hund sovande vid fotänden, snarkande. Klockan var vid 9 tiden och gick ut på balkongen och solade en stund. Voj vad solen stekte. Å sommar! Sen vid halv 12 for jag, mamma och syrran till mommo för att fira morsdag med bjarne + familj & moffa. Åt tårta och prata. Efter det, hem och tagit det lugnt, farit till konsum och gick sedan hem med vovven därifrån. Håret for åt alla håll och kanter av det stormiga vädret. :P

Här på kvällen har jag tagit ut bubblan, snabb rastat hunden, jobbat på läxor och resten av timmarna blir det att chilla framför tv:n & läxor. :) 
Några bilder från igår: 








Kaptensgården

2012-05-26

Låter bara bra ^^

Hej Nathalie!

Från och med nu kommer du sällan att ha tråkigt. Många spännande händelser kommer att inträffa där du går fram. 


Onepiece

På slöjden går det inte en minut utan skoj ^^ 
Är så himla trött. Ögonen vill bara stängas och få sova zZ.. Dagen började med en film på no, filmande i gymnastik hallen, hamburgare ätande och färdigställande av min onepiece på slöjden. Riktigt nöjd vart jag :) när jag annars inte brukar vara så duktig på att sy.. heheh.. Sedan togs det bussen hem, packade, rastade Monty & Gabbe ute i skogen. När jag sedan var på väg till pappa möttes jag av en väldigt stormigt & soligt väder och det varade resten av dagen. Väl där rastade jag Rocky ute på ängen och busade, åt, väntade in pappa från jobbet för att efter det åka tillbaks till mamma - ved och kubb. och sen till Jasse där hon, robin å mikkis hämtades upp för att vi skulle handla på coop. 


Resten av kvällen var vi på malmsta och grillade marshmellows, drack, spelade, fotade, flummade osv. Emme, hennes pojkvän och syrran kom efter ett tag och innan vi sedan for vidare till jasse hade emme farit och syrran hängde med oss. Hos Jasse kollades det en film och nu är jag här- trött och ska väl sova om jag ska idas stiga upp imon för en längre promenix med vovven. G'natt! :P 








2012-05-24

Snart helg!

ca 2 veckor kvar! ^^
Torsdag eftermiddag och här hemma har jag städat rummet, ätit och ska strax antingen börja med läxor eller fa upp en sväng till pappa. Under dagen har jag då varit i skolan och det började med att vara ut 2 timmar med <3-handboken o steka. Nog var det allt varmt ute. Sedan en halvtimmes no för att sedan gå till tandläkaren och kolla mina tänder. En kvart senare satt jag i ett rum med galna klasskamrater... hahah.. nemen det var pennkastning och saker for hit och dit osv. Malin blev lite sur på oss sen.. :P Det var så att vi hade prov på idrotten och var tvungna att vänta på våran tur för att ha muntliga provet, i Malins klassrum. En efter en. Ida gick nerifrån på listan så hamnade sist. Blev i alla fall godkänd och skönt att det är klart, dock så har vi då en hel del till nästa vecka. De sista minuterna av engelska lektionen jobbade jag med alia, erik, sara och runa på våran teater. Aja, ska väl fortsätta denna dag med nå vettigt :) 



2012-05-23

Smoke weed everyday

Okey, det var väl ett tag sen man skrev hära men det beror på att jag har haft fullt upp med läxor och annat i livet. Så själva bloggen har fått vänta nu några dagar. I alla fall så har jag då de senaste dagarna gjort bilduppgiften om Alfred Gockel, fått mera läxor i skolan, stallet, promenerat & det vanliga sysslorna. 


Idag så gjorde jag typ klar bilden, bara finputs kvar. Matten blev bara en enda kladda i boken lektionen och tekniken tävlade vi med våra bilar (karosser) och min kom på 2,8 sek. Sen när vi slutade for jag direkt till biblioteket, lämna boken och sedan vidare på mötet i gunilla skolan angående sommarjobbet, LKAB. Ska jobba inom Samhällsomvandling i 3 veckor. :) Tror det kommer bli skit skoj och spännande. Sedan handlat, ätit och nu är jag här framför datorn, diggande på musik, dricker fruktsoda och ska strax ut på en promenix med vovven. ^^ 

2012-05-20

Sommar & sol - Luleå

Söndag eftermiddag och själv har jag hunnit rensat buren och försökt plugga men har ingen lust alls. Men måste göra det på kvällen och ska nu strax hoppa ner i duschen och fixa mig för att dra ut på promenad ute i solen. :)


I alla fall så har jag då varit i Luleå fre-lördag. 
Fredag: Vi for väldigt tidigt på morgonen (vid 8), sov/flum i bilen och tillslut efter 2 timmar körandes i stört regn kom vi fram, droppade av hundarna hos moster och for in till stan. Där gick vi runt från affär till affär, stötte på jasse, linnea och hennes mamma. Jag fick med mig hem en jeansjacka, ett par byxor, två linnen & en liten plånbok. Efter att handlat där for vi och beställde mat på max, åkte hem, åt och for iväg igen. Denna gång till storheden - mat osv. Sen hem, spela kort, promenera med hundarna och sova. 


Lördag: Steg upp vi 9, fixade sig och mamma droppade av oss på stan igen. Det var ju så att min plan var ju att hitta skor till "balen. I sista skoaffären hitta jag ett par svarta pumps och fastnade för det direkt. Mikkis hittade sommarkläder och syrran sin sommar jacka. Solen lyste och det är sommar där nere. Gröna gräsmattor och varmt. I alla fall när vi var klar for vi med mamma igen till storheden, vi slängdes av på Candy World och mamma drog till Willys. Så efter att handlat en melon dricka & kingsize marabou och deras köp gick vi till Willys, hjälpte mamma och handla, köpte grillmat på max och sedan tillbaks till moster och packa in allting.


När det var klart och efter några gånger kortspel for vi ut och fotade lite. Åå vill också ha sommar nu! Inte massa snöhögar och gula gräsmattor :/ Jah, vi åkte inte direkt hem utan for förbi överkalix/svartbyn till våran stuga och älven har verkligen höjts. Vattnet var ändå upp till bryggan. Så efter det for vi via stan ut till E4:an och sedan hem - flumtur. Vill redan tbx till stuga & luleå! :D Ser mig framför hur vi badar i älven, solar på bryggan & grillar kött, äter söta jordgubbar med grädde och solen lyser starkt och varmt. Läser bok i hängmattan, promenerar längs vägen osv. Ååå :) 








Captain Morgan hahah :P














2012-05-17

Do Ya Thang*

Det blev en lyckad grillkväll med robin, tobbe, jasse å mikkis. Vi hade lite deep talk, diggade musik i hög volym, grillade bara marshmallows & drack läsk, åkte moppe och skrattade åt massa skumt. Efter 8 åkte vi vidare mot malmsta å sparkade boll & spelade basket. Lite mer folk kom och killarna drog vidare. Fasiken vad det var skoj och tog sedan 21.31 bussen med jasse, mikkis, jackie och steffi till coop för att handla lite gött. Väl hemma efter en sista minuten handling var det då mening att vi skulle kolla film men det slutade med att vi somnade och kollade den nu på morgonen. Inte den läskigaste filmen men handlingen var bra - The Awakening :)


Sen for mikkis hem och jag & jasse nötte xbox. Har för ett tag sen kommit hem och det spö regnar ute. :/ Vet inte riktig vad jag ska hitta på. Borde egentligen göra läxor men har inte den minsta lust alls. Aja, någonting dyker väl upp. Medans fortsätts det i alla fall att lyssna på musik och hitta ny. 
Typ nått i den här stilen. 


Imon blire att fara till Luleå med mamma, syrran och mikkis. Troligen så möter vi också på jasse där. Har tänkt kolla efter skor till balen och ett par nya shorts. Helst i jeans. ^^ 

2012-05-16

Fool in love

Nog äre allt härligt med 2 dagars ledigt å att komma hem efter 12 idag. De vi hade idag på skolan var prov i tekniken och fick väldigt bra resultat :) sen spelat basket och bild resten av tiden. Tog bussen hem och hann sitta framför tv:n i en kvart innan jag for ut på långpromenad i detta soliga sommarväder med monty. Sen åkte jag och mamma å handlade jord till hennes plantering till trädgården och har skrivit på    - handboken. Fått många nya dikter dit. En av mina favoriter är: 

" Jag vill inte sätta världen i brand, bara tända en liten låga i ditt 
Jag vill inte släppa din hand för de skulle ge mig smärta
Jag vill inte hålla dig för hårt med inte heller låta dig gå
Det skulle vara alldeles för svårt eftersom jag älskar dig så! " 

I alla fall ska jag nu strax äta, fara och handla med Jasse & Mikkis. Komma tillbaka hem igen och börja grilla lite körv & marshmallows. Så kvällen kommer väl att bestå av att vara med de underbara flummisarna :D