2011-10-31

Freedom

Slutet på oktober och ingen snö = bra! Vill inte ha den, vi har endå så länge vinter att den kan vänta ett tag. 



Idag har jag tänkt fortsätta med rummet, fota, duscha, gå till pappa och massa annat som dyker upp. Jo, det blir väl även att ta en promenad med vovven så han får komma ut en sväng och börja lite med läxorna. De har jag nästan glömt bort.. heheh :) Men kanske ska ta och börja fixa mig så jag kommer nån vart.

2011-10-30

Chill dag

Skit i det jag skrev tidigare. Var nog bara trött för har hela eftermiddagen idag rensat rummet. Slängt det jag inte ska ha.. blev en hel säck.. så ni fattar att jag hade en hel del skräp som bara legat. Snart har jag ett fint och rent rum. Nu banne mig ska det bli klart! :D Jag har även varit ute och fotat. For ut redan efter 11. Ska ut igen imon om det nu inte är äckel väder. Å idag ska man vrida tillbaks klockan så man lever en timma längre. :P Det hade jag helt och hållet glömt. Mycket mer än så har jag inte gjort.. eller skissade klart en bild nyss. 


 Finns inte mycket mer att skriva så lägger in lite bilder från idag. 

ÄR SÅ LESS!

Jag är verkligen less på allt och alla.. Mitt rum som jag var så taggad att fixa blev på en sekund helt kaos. Att det var så mycket grejer. Vet fan inte ens var jag ska ha i rummet eller vars jag ska börja. Helvete också! Jag som trodde att jag hade en plan.. puh! Men det ordnar sig... eller...det måste göra de. :/

Fast inte ska vi ha ett surt inlägg utan skriver lite om dagen istället. Först vaknar jag upp där vid 9 och det var sol. Äntligen, fast hann varken gå på en promenad eller njuta av det. För först så latade jag mig framför tv. Det fanns inget att se så jag slog på en film. Efter 12 for vi till leksaksaffären för att köpa någon bok till Benjamin som fyllde 2 år idag. Så sen for vi till "kalaset. Jag var trött och ville bara hem. Hah, först måste vi på coop och handla. Väl hemma har jag då försökt börja med rummet.. hehehe.. det gick jätte bra.. 'host.. Jag ska då bli klar med det innan lovets slut. Det är mitt mål. :)


Eh, det var om dagen.. Vet inte egentligen vad jag ska skriva mer i bloggen. Asså, mer än bara om vad jag gjort på dagarna. Har nu så mycket på hjärnan och blir galen när jag inte får prata om det med någon som kan förstå. Jag vill inte skriva i bloggen.. för personligt. Aja, hittar som vanligt på nått. Det gör jag för det mesta. Åh jo förresten, hittade kabeln till kameran så slänger kanske in lite höst bilder och annat.

O Glad Halloween alla om det nu är i helgen eller nästa.. har ingen kolla alls.. heheh ;)





Kram Natta

2011-10-29

LOOV!!

Har inte gjort en skvatt av läxorna. Planerade att ha en lugn dag och bara chilla hemma. Det blev så att man tog bussen med Mikkis och Jasse till dollars/coop. Efter vägen mötte vi på Robin som hängde med oss ett tag... hahah de 3 kan verkligen få mig på skratt humör x) Sen bussades hem och jag for ut med Rocky på en promenad. När jag gick i skogen så fick jag en bild av en skräckfilm. Det var så att det var: dimma (så där lätt och ner till marken), lite mörkt, långt borta hör man ljud av hundar och bilar men inga andra människor i närheten. Helt ensam... spookii ^^ 


I alla fall så när man kom hem packades det och gick sedan ner till mamma. Innan hade syrran ringt och frågat om jag ville hänga med och bussa ner till malmberget och det gjorde vi. Efter 7 nån gång stod vi i konsum och halv 8 i sporthallen drickande på varsin trocca väntandes på bussen hem. Som kom bara en aning sent.. fast det var nog inte så konstigt. Den var full när den kom fram och nästan tom när vi for vidare.. HAHAHA, måste berätta om när vi gick på vägen hem. Mörkt och jag tänkte på skräckfilmer osv. Steffi skrämde mig och hehe.. jag var ju lite spänd så ett litet skrik kom..ni skulle sett hennes ansikte. Sen så började jag prata på ca 6 meter fram om massa att en mördare skulle mörda oss. Jag vände mig snabbt bak för att jag hörde några steg... damdamdam.. Steffi gjorde samma sak och skrek så högt jag aldrig hört tidigare o så hög ton. Det var en gubbe bakom oss som as garvade efter det och vi två så klart. Hojja.. han hade säkert hört oss snacka.. Så vi garvade en bra bit och så stod det några ungdomar vid ett hus och stirrade när vi gick förbi. Det hörde nog oss skrika.. Undra vad de tänkte. Hemma igen kollade jag och syrran på en film - super 8. Den var väl bra. Inte det bästa jag sett men.. jah..


Åå halloween äre nu i veckan. Hm.. får se om man kanske ska ha nån fest eller skiter i det eller bara är med vännerna och gör nå bus på nån.. ;) Aja det får jag väl helt enkelt se  hur lovet blir. Har inte alls planerat.


Men nu har jag skrivit ett lite väl långt inlägg så avrundar här att jag hade tänkt föra in från kameran en snygg bild jag fotat men måste hitta kabeln. Så ni får nöja med er av en gammal. :)

2011-10-27

Torsdag.. snart lov!

Så då är man här igen framför datan. Idag har det väl hänt ett och annat. På skolan så hade vi svenska och såg på nån film i 1,5 timme på norska. Den var väl ganska bra. Sen på gympan fick vi frågan om vi kunde ha lektionen istället för Runa och Ronja. Lite uppdateringar, vi har som sagt skrivit egna lektioner som ska hållas i 25 minuter. Så medan killarna hade sin så planerade vi på vem som skulle säga vad osv. Det tog hela deras, men inte konstigt. Vi var ju inte alls förbereda. Jag tycker att det gick jätte bra. Alla fattade och vi fick verkligen till det. Hade spökboll. 


Så skönt att det är borta. Nu äre det bara alla läxor och skrivuppsatser kvar. Ho ojjjaaa! Vilket plugg lov det kommer bli.. :/ Men får väl göra något med situationen. Efter det så hade vi våran sista lektion, engelska. Då fick vi reda på eng provet - VG. Nöjd! Å efter 3 var man hemma. Chillade för det mesta innan man följde pappa och hämta syrran (då köptes även en festis) Var tvungen att ta med matten hem för jag försov mig och missade matte stugan.. heheh ;) Så det har jag nu den senaste timme hållit på med.. och har inte hunnit äta middag heller så ska nu äta lite fisk soppa.. Får se om det är nå gott.. Jah, ska väl sticka och äta innan min mage kurrar ihjäl sig. Hejs.
Några minuter senare: inte det godaste...skulle nog tagit thai... :s

2011-10-26

Don't shoot me!

Oj, ett tag sen jag skrivit. Har inte alls haft lust att skriva eller hunnit sitta framför datan. De senaste dagarna har jag varit i tjotti och burit unor, varit med olli, ridit, skola, pluggat till prov, gjort läxor och massa andra småsaker som inte är så viktiga att ta upp. Har fått reda på att jag ska vara Lucia i skolan också. Inget som jag hade ens tänkt på. Men det blir väl kul, andra gången. :)
 


Idag har det varit skola. Först var det teori på Hk då nån tant snackade i 1 timma om våra rättigheter osv. Sen gick vi + 7,8 till pressbyrån för att ta bussen ner till gelka, där vi skulle kolla på nån musikal eller vad det nu var. Efter lite mer än 1 timma var vi tillbaka till skolan. Då åts det lunch, pluggade smått till SO provet som man sedan hade. Det gick väl som det gick. Får då i alla fall ett G och då blir jag nöjd. Sen spelades det pingis innan man for hem. Hemma har jag chillat, farit ner till mamma och hämtat gympakläderna, åt middag. Tillbaks till pappa då jag gjort klart engelska uppgiften och ska väl starx krypa ner i sängs. Jag har den senaste tiden varit ganska trött. Exempel så somnade jag efter 9 igår.. När senast gjorde jag det.. :P


ÅÅ om 2 dagar är det lov! :D Har inte alls planerat vad jag ska göra.. eller det blir att göra läxor. Annars vet jag inte.. får väl helt enkelt se då. Aja, gonatt!

2011-10-22

Stereo Heart

Hej, tänkte skriva lite om igår. Först skola, då hade vi ca 3 timmar SV och det blev en hel del skoj, lite skrivet på handen osv, lunch och sen engelska i 45 minuter. Efter 12 slutade vi och ännu en gång väntar vi på bussen i en timma och då spelas det pingis och massa annats. Oftast äre kul att vara i skolan, har ju en grym klass.. hahaha ;) I alla fall så när man kom hem rengjordes buren, chillade, for och handlade och sen for man ut med Rocky på en promenad som slutade nere i kullen med Olli. Det var så att gick där i malmsta området då min mobil ringde. Det var Olli som undrade om jag vela hänga med till kullen och gå. Så vi gick ner dit, dock kallare än igår och jag mådde inte bra i magen. Men det gick över och när vi var nära järnväg spåret ringde jag pappa, vi gick till kiosken och pappa hämtade upp han. Vi fortsatte ner till Sara och var där till halv 11 då vi fick skjuts hem. 

Idag ska man va med olli och hitta på nått. Det är väl bra väder ute så man kanske drar ner en sväng till kullen och hälsar på folk. ;D Hm.. kanske ska fixa mig om jag alls ska komma iväg. Hejs ^^

2011-10-20

Vänner och skratt = längre liv !

Nice dag har varit. Först vaknar man före 7 och bussar till skolan. Där görs gympa uppgiften klar och sedan lär man sig danska... På gympan jobbade man till max. Vi hade fotboll. Där hade jag gärnat vela sluta.. men nää, då har vi sista lektionen engelska där vi har fått reda på våran nya uppgift. Jag, vi ska skriva om en resa. Det ska i slutändan bli en bok. När vi väl slutar så frågar mikkis om vi kan vänta till halv 4.. Jag blev lite osäker för jag hade mycket att göra idag och det slutade med att jag och jasse stannade. Men ej förgäves då det blev en hel del garv och pingis. Åå sådär typiskt så var det bra väder under skolan och blev såklart dåligt när man ska hem. Hemma har jag då gjort en hel del. På kvällen ringde jag olli och for ut på en promenad med Monty och gick sedan till henne. Monty träffade deras hundar och vi fortsatte gå mot mig. Jag lämnade hunden och vi bestämde oss att gå ner till kullen runt 7 eller nått. Tror att vi snackade typ hela vägen dit, till Sara och hem. Hahaha ett tag sen vi varit med varandra. :))
 


Imon händer en hel del.. eller nån dag här i helgen.. Svårt att veta vars vi ska vara och hur osv.. Så får se om det hära går igenom. Men det får jag hoppas! För det hade varit skit kul.. eld, mörkt och massa roligt folk :P Förstås skola innan, flera timmar svenska och sen engelska.. kul.? :/ Naa, inte så värst.. Asså jag kommer väl hitta på en massa annat imon, men det kan jag kanske skriva då. 

2011-10-19

Come as you are '

"That only thing I want from you is: Respect!"

Idag, som alla andra dagar tidigare och alla andra dagar framöver har man varit i skolan. Min grupp bakade muffins och på matten fattar man fortfarande. Sen han vi se en grupps teater på SO innan vi gick till Gunillaskolan där LKAB har sina lokaler osv nu. I alla fall så var vi där med Hedskolan. Där snackade det om LKAB, profilen och annat som jag ärligt talat inte alls var intresserad av. LKAB är inte det som jag skulle välja i första val. Före 3 slutade det och jag stannade kvar för att fråga lite och sen gick jag och jasse tillbaka till skolan där vi + moa och mikkis planerade gympan. Kaos.. är väl ett ord. Erik och Sandra sprang hit och dit.. vi visste inte vad vi skulle ha och tillslut kom vi fram till ett ordentligt svar. Moa drog med bussen och Mikkis tog mamma bussen hem. Så helt klara blev vi inte. Kommer tillbaka till det. Jag och Jasse var tvunga att stanna ett tag (vänta på bussen) så vi och Ante spelade pingis. Varför kan inte jag vara pro? :P

Innan halv fyra gick vi glada och belåtna till bussen i ett ganska surt och grått väder, regn.. Hellre snö än det. Men har blivit ganska van så.. 5 -7 minuter senare gick jag av vid Kaptensgården och vandrade backen upp. Hemma tog man å snackade med mamma om gymnasie osv., ätit, gjort eng läxan och tagit det chill. För en stund pratade jag med mikkis på fb's nya videosamtal, enkelt men efter ett tag började det att hakka? .. :( Mindre kul.. Så vi fick återgå till att skriva. Har skickat svenskan på hotmailen och ska nu springa upp till pappa för att hämta gympaskorna. 


Snö nu..eller borde den komma ännu senare? 
Angående om morgon dagen så blir det att komma tidigare till skolan för att göra klart gympan. Vara med Olivia (troligen), rensa buren och massa annat som jag kan skriva mer om imon. Aja, om jag ska hinna göra det man gör på kvällen, äta, borsta tänder osv, ni vet. Så måste jag nog springa upp till pappa. Hejs tills imon! ;D

2011-10-17

HK läxa - check!

Tjoho, bara engelska läxan kvar. Har just skrivit klart HK som man nu jobbat på i nån timma. Den blev som den blev.. helt ärligt så vet jag knappt vad vi skulle skriva om så... jah.. I alla fall så har man idag varit i skolan. Väldigt ovanligt..då tränades det på teatern vi ska redovisa imon. Vi ska göra om koncentrations läger. Får väl se hur det går. Blev ganska chill där ett tag. På matte fattar man och känner sig smart... hittills, haha ;) Hemma har jag inte gjort så mycket. Varit förbi pappa och slappat, som jag oftast gör på måndagar, åå nu sitter man här i rummet, lyssnar på musik och ögonen hänger.. känner mig jätte trött.


Skönt att det bara är 2 veckor kvar innan lov. Längtar verkligen. Funderar på det ena och det angående vad man ska göra. :D Förresten glömde skriva att i novellen fanns det lite fel hit och dit som då ska ändras idag (om jag is) eller imon. Den ska lämnas in på torsdag till Malin för att sen skickas till en tävling, spännande och se om man den hamnar i tidningen. :) 


Aja nu ger jag mig tror jag och fixar mig till sängs.. 

2011-10-16

Vart jag mig i världen vänder

En lyckad dag och helg. Jag steg upp vid 10 på lördagen och åt frukost. Fixade mig och for sen iväg med mamma till jysk, dollars och frasses. Jag hade redan dagen innan planerat att jag skulle gå med Monty på en lång promenad och det gjorde jag. Väl hemma igen hjälpte jag mamma med att flytta möbler i vardagsrummet och där i mellan ätit. Hittade gamla bilder på massa folk, djur och platser som jag bläddrade i. Omkring vid 8 gick jag, med en packad väska och syrra till Jasse där hon och Mikkis väntat. Heheh hade tänkt att jag skulle fara ner dit redan vid 4, hah... så blev det med de. I alla fall så gick vi på en promme med Dio, de åt, vi kollade på The Grudge 1,2 och först efter 3 somnade vi. Klockan 12 steg vi upp. Då kollade vi 3:an och efter halva filmen ringer mamma och frågar om jag vill hänga med till tjotti.


Så dit for jag och mikkis fick skjuts hem. Vi lämnade saker hos Margona, gick på en promenad och sen mot moffa. Där lämnades det också grejer och Joel kom förbi. Vi åt varmkorv och tog det lugnt. För att senare åka hem vid 6. Det är kul att höra att det går bra för King i älgjakten. Han har tydligen skällt på en älg i några timmar. :D Fast jag visste redan innan att han skulle vara grym! Hemma har jag varit förbi pappa och inte gjort så mycket mer. Planen var att jag skulle göra läxor...men... den glömdes hos pappa och ingen lust alls. :P 


Aja, ska kanske krypa ner i kojs. Orkar inte hålla upp ögonen längre.  

2011-10-14

Min novell som jag skrivit i svenskan


Det röda kriget
Död, död, lever, död, lever, lever, död....
Dränkt i tårar och djupa tankar. I denna mörka och kalla natt lämnade du henne här för att dö. En ros liggande bredvid, endast ett blad kvar. Likaså hennes liv. Om det inte vore för hennes vita änglar som skyddat henne under det röda kriget så skulle inte rosen ha några blad kvar och hon inget liv kvar.

I en fallen värld betyder hon inget. I en fallen värld finns ondskan kvar. En fallen värld mår inte bra för den är bombad och slagen. Året är 2161. Månaden är juni och dagen den 12:e. En månad efter kriget i Norrbotten. Då hela världen var i krig mot terroister.

Himlen är svart och marken röd efter allt blod som spillts. De människor som överlevde, ej terroister, bosatte sig i grottor, det som var kvar av husen eller byggde kojor. Allt som kunde användas som tak blev nya hem.

Nu sitter hon där, ung och rädd i en liten koja mitt ute i ingenstans. Fast jo tack. Hon, Alicia lever. Men hon har ingen där vid sig. Ensam i en träkoja. Vem vill leva då.. vem? Det enda hon sett dag ut och in är några fåglar som kvittrat på sorgsna melodier, ett magert däggdjur som stupat några meter bort och döden som lurar bakom varje hörn. Inte ens i hennes trygghet kan hon hundra procent känna sig säker. Kojan är tom och mörk som hon ibland känner sig. Att allt är hopplöst, att det är inte någon ide att leva. Magen kurrar, hon tittar på sitt gevär som hon har bredvid sig. Det hade hon plockat av en blundande man i skogen.

Nätterna kommer och går som dagarna. Alicia vet att hon inte kan eller vill sitta kvar där. Tankarna, minnena, ensamheten, det kommer göra henne galen. Hon måste få röra på sig, se vad som finns kvar därute. Vare sig det är farligt eller ej. Den instinkten fick henne genast att öppna dörren och kika ut. Ett steg efter det andra smyger hon hukande omkring och lyssnar efter någon eller något som kan innebära fara eller varför inte mat. Med sitt gevär på sidan kan hon känna sig lite säkrare än att inte ha det. Efter timmar med hukande och smygande i en väldigt tyst och dimmig skog så finner hon en plast lika magisk som ordet. Glädjen som för längesedan försvann kom tillbaka och hon log för första gången på länge. Solens svaga ljus strålar letar sig genom den nästan ihopväxta skogen och framför rinner en bred bäck. Kraftfull och blå. Den verkar aldrig ta slut både åt höger eller vänster. Dimman har lättat, men ser hon verkligen rätt. En plast utan mörker och hat. Hon går genast fram och dricker klunkar fyllda med vatten. Misstag efter misstag görs och det leder till ett sorgsett slut. Pang ekar det i öron och hon känner något klibbigt på magen. Först då kommer smärtan och hon förstår. Någon skriker i bakgrunden men ej hon hör. Blodet rinner ner längs bäcken efter några sekunder faller en tyngdlös person i. Det stinker ruttet i vinden och genast blev ännu denna plats mörk. Ni måste förstå, i alla hörn lurar döden, även i de finaste. 

Veckan som gått

Jag har inte skrivit i veckan av två skäl: tid och lust. Det är så att vi har haft nu två prov eller tre. Har suttit med matte och engelska böckerna upptryckt i ansiktet.. Gjorde eng provet igår och matten idag. Det gick väl som det gick. Vi hade också på gympan ett prov som vi fick lyssna på Catta och sedan göra... Har nu bara HK läxan, lite i svenskan och en engelska läxa att göra, sen är man friii! Skönt med helg! :D


Förutom plugg har jag inte gjort så mycket i veckan. Snart ska man ta och fixa läxorna för att sedan antingen vara med nån,  gå på en promenad eller nått. Ser väl senare under eftermiddagen. :) Jo.. måste också fota en hel del höstbilder åså.. så jag har nya bilder. 

2011-10-10

Helg + måndag

Lördag: Jag vaknade upp och gjorde allt som jag skrev i det tidigare inlägget. Efter 5 nån gång satt jag och jasse i pappas bil påväg till mikkis. Solen lyste och dagen blev bara bättre och bättre. Väl framme spelade vi kort, chillade för att sedan fa ut på en lång jogging tur i den svala, mörka och härliga lördagskvällen. Trodde att jag inte att jag skulle klara av några meter men.. det gick skit bra. Känner mig taggad för imon då vi har ett test på gympan. Vi ska jogga ca 2km. Tillbaka efter den långa turen så spelade vi våghals 2, kort, lyssnade på musik och massa annat skoj. :)

Söndag: For igen på en jogging tur, chillade, skrattade och mm. På hemresan satt man i en varm bil och utanför var det snöstorm och kallt.. Jag har haft en GRYM helg, kan man lugnt säga ;D



Jaa, idag har man varit i skolan, varit i stallet och gjort prov. Fick en halv poäng från MVG på musik provet... lite irri... :/ Aja, sen har jag rensats burar ätit och busat med hunden ute i snön. Åå nu ska jag nog ta och sova.. g'natt 

2011-10-08

Konstig med en eller fler besökare varje timme... lagg?

~ Hemma från en grym fredagsmys dag 

I skolan hade vi bara matte och engelska. Under matten började det att snöa. Det var väl kul..den hade gärna fått komma lite senare för vi har ändå vinter i flera månader. Skönt att det är fredag, helg :D Fast det är inte skoj att tiden går för fort men samtidigt bra, helst under skolveckan. Snart säger vi "redan jullov" och efter det "redan sommarlov igen"..


Aja, efter en lugn morgon/förmiddag tog jag, jasse och mikkis när vi slutat bussen till dollars/coop där jag inhandlade ljus, ljusstakar, godis, toy och dricka. Fick sedan skjuts av pappa hem. Hojja nog vare kallt och sitta ute på busshållplatsen o vänta.. :/ Hemma har jag chillat och varit med Jasse. Vi pluggade matte i två timmar.. gissa om jag var less och trött i slutet.., spelat xbox, pierre kom och vi skrattade + kortspelande. Vid 12 kom pappa och hämtade mig.


Nu dricks det trocca och lyssnas på musik, så ovanligt hehe.. men vad livet skulle vara tråkigt utan musik. Den liksom får oss glada eller nere, tankfulla eller får en upp på dansgolvet. Tycker inte ni det? Kan slå vad om att man minst lyssnar på en låt om dagen, i alla fall jag. Antingen på radio, mobilen eller datan. Nog om det.. Funderade på om jag kanske ska krypa ner i kojs.. ska upp rejält tidigt, ska ut med hundarna, rensa burar,duscha, packa, gå på föreställning i kåkstan och hinna med annat. För drar med Jasmine till tjotti imon och ska jag hinna med allt det..ni fattar. :) 

2011-10-06

Kvällstrött...

Idag började man dagen med en dusch. Under skolan har man bara haft svenska, ätit plättar och sen åkte klassen iväg mot gelka town. Där vi skulle se på en teater som hette Svenne. Rätt så bra.. nog vare inlevelse allt.. ;) Men vi fick vänta en timma innan så då gick vi på stan och efter blev det också att vänta en timma på bussen. Så jag, mikkis, jasse och robin for då runt på stan igen och svammla.. haha undra vad folk tänkte x)..


När jag kom hem och rastat hunden i skit vädret (det har varit värsta regnperiod nu och less är man) så har jag efter det, ätit, spelat, varit förbi mamma och slappat.. en helt vanlig dag helt enkelt.


Just nu lyssnas det på mockingbird och kollat när vamp. ska börja - 18 november. :) Ska väl också ta o sova.. *gäspar stort* Är jätte trött! 

2011-10-05

Spring gubbe, spring

En dag som gick väldigt snabbt. Blev verkligen mätt på Hk då vi hade Mexico bufe (stavning). Har kommit hem för stund sen och dagens planer är att 

  • Ta det chill framför datan/tv och där i mellan plugga och äta
  • Gå till malmberget med Jasse och Alia
  • Mera plugg, duscha och sedan sova.
Måste bara berätta om morgon. Slog mitt rekord.. haha.. Jag vaknade 7.19 och bussen skulle gå 7.31 så när jag såg det så fick jag bara liittee panik... Tog på mig kläderna och sprang ner till busshållplatsen. Tur så han jag med den. Lärde nog mig en läxa med att vara uppe sent.. haha... Tydligen måste jag nog slumrat om när pappa väckt mig.. opps :) 

Fast nog är min kamera som jag har nu ganska bra :)

Vill också ha en ny mobil eller system kamera.. Mikkis som jag skrivit tidigare har ju fått en nu - en HTC incredible s. Det var en väl en snygg mobil. I alla fall så ska jag nu ta och spela lite så skriver väl mer senare eller imon. ^^

2011-10-04

Skolfoto

Just det, vi har ju fått skolfotona. För ett tag sen, men...Haha blev väl rätt så bra (not) ;) 

Och en bra låt när jag endå är på gång

info + bilder

Så vad hände med bilderna, hehehe hämtade kabeln först idag så slänger väl in några nu- Råneträsk 














Å så här såg Söndags kvällen ut då jag pluggade.
Jao, idag så har jag varit i skolan. Det var ingen vanlig dag utan hade bas. Sen kom man hem och pluggade lite engelska för vi har prov på fredag. Får väl se hur det går :P Sen efter maten for man till stallet. Vi skulle har teori och jag trodde vi skulle få veta vad vi skulle plugga på men näh. Utan vi skulle göra testet då. Hade inte pluggat något och var bara ett poäng från att bli godkänd, så det var väl bra.. men bättre om jag hade klarat det. Lite sitter kvar i huvvet. Jah, blir att göra om det på måndag.


Resten av kvällen har jag rastat hunden, slappat framför tv och nu sitter man framför datan. Snart blir det väl att krypa ner i sängs. Ska duscha på morgonen och ska man hinna med bussen blir det att stiga upp minst 6. G'natt :) 

2011-10-02

Skog och ingen verklighet

I helgen har man varit i Olivias stuga som ligger i Råneträsk. Där har för det mesta tagit det chill, även busat med hundarna, gått på promenader, ritat, läst och massa annat skoj. Det kändes som igår. Alla minnen kom lite då och då. Både på fredag och lördag var det fint väder men dock idag ösregnade det hela tiden. På fredag kväll var det stjärnklar himmel. Väldigt skönt att komma bort från verkligheten, från alla läxor och bråk. Istället få vara med en grymt snäll kompis ute i vildmarken.. hahah.. :) Grym helg har jag haft.

Väl hemma har jag varit på konsum och handlat, pantat flaskor. Ätit, packade och drog till pappa. Då gick jag ut med hunden, tände ljus och började plugga. Tror vi har musikprov imon..som jag fick för mig att vi skulle ha på onsdag... hm så äre med mitt minne. :P Åså har jag skrivit klart utkast 2 på novellen. Är riktigt nöjd över den. Känner att jag verkligen jobbat på den. 

Imon ska man till skolan..blää.. har inge lust. Vill ha lov.. nu! Menmen.. ska väl kanske ta och sova, om jag ska orka duscha på morgonen. G'natt :D 

Ps: lägger väl in lite bilder från helgen imon, hade inte tagit med kabeln hit.