2011-07-03

Varför kan du inte lämna mina tankar? Försvinn!

De senaste dagarna har man varit med Evve, Jasse och Mikkis. Vi har gjort en hel del, från att cykla till att va på stan. Nu i helgen är det marknad så det blev igår att fara dit med e, j och m.. :) Hittade inget där men på lindex köptes en kajal. Det fanns ärligt inget som jag riktigt ville ha. Sovde sen över hos jasse med mikkis. Evve var ett tag men for sedan hem. Roliga dagar som alltid! :D

Idag så for vi tre till dollars, coop. Där det köptes gött, mötte evve och sedan gick vi hem med Dio därifrån. Å det gick väl bra, tills vi efter ett tag gått på leden då allt gick kaos...typ.. ;P Fast det gick bra i slutändan å väl hemma for mikkis hem och vi badade Dio, åt och tog det lugnt. Båda var ganska trötta.. Man blev nästan döv inne i Jasses rum, för tre ungar skrek som bara den när de spelade xbox.. xD Men så gåre när man blir inne i spelet... eller?

Nu är man ju hemma å framför datan som vanligt. Lyssnar på spotify, dricker blåbärsoda och har just laddaat in bilderna från kameran. Gjort en plan för imon. Blir att troligen vara med Jasse och kanske en sväng till tjotti mm. Annars kanske man hinner fa till stan en sväng. Jaja, inget mer att skriva så slutar med lite bilder från Narken.. i ett annast inlägg ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar