2012-10-30

Snöstorm

Vaknade upp idag ur en väldigt konstig dröm och upptäckte att det var snöstorm ute. (Så ingen lång promenad idag) Kommer fortfarande ihåg lite ur den. Efter att ätit och passat leo då mamma skulle fa till LKAB bestämde jag mig för att testa vårat löpband. Det blev ett av programmen på en halv timma. Sen upp till pappa för att mata och rasta hunden. Har just duschat och snart blir det att fara iväg till stan med mamma och.. sen kanske umgås med jasse. Resten av dagen är inte direkt planerad. :)

2012-10-29

Snuvig

God eftermiddag, som sagt är jag då uppe i Gällivare nu. Hittills har det varit jätte skoj. De är ju så att det är vitt ute. For from kalla höst vindar till vita vintern. Jah, spenderade lördagen med att först chilla och sen for man med mikkis till robin. Han fyllde ju år. Där åts det pizza, kollade film, drog på raggen och var även med emma, jennifer och william. Hoppas han blev glad över presenten vi gav. Sov över där med henne och sen på söndagen for jag ut på två långa promenader med monty & rocky, träffade på Emelie & hennes kille och det vanliga sysslorna. 










Sitter just nu snuvig och har kalla fötter. Kom in för en stund sen då jag varit ute med Rocky i skogen å fotograferat. Kände mig ganska tjock med alla kläder man stoppade på sig.. heh.. det är ju börjat bli kallt ute. Idag ska man också ner till mamma, handla och... sen vet jag inte.. tar väl och pluggar eller nåh.. 


2012-10-26

I'm trying

Godmorgon. Känns redan bättre i humöret och solen skiner. Igår avslutades dagen med att läsa några kapitel ur boken eld. Den är bara så bra att det är svårt att sluta när man väl börjat. Har nu på morgonen duschat och fixat till mig. Sen äta, packa klart det sista och iväg till skolan för att gå på två lektioner. Efter det vänta i nån timma och sedan promenera vidare till busstationen. Äntligen lov och snart är man hemma i Gällivare.
 Vad det kommer bli härligt, bortsett allt plugg! 

2012-10-25

Jävla skit

Har träningsvärk och mår piss. Känner att detta lov kommer jag inte kunna njuta av. Har en hel del läxor/prov på listan och efter matten kändes det som om någon slog mig i magen om och om igen. Inte blev det bättre på bilden. Glömde bort för stunden men lika fort kom det tillbaka. Pallar inte med det här. Jag kommer sitta hela mitt lov och plugga.. fyfan.. Vill bara banka skiten ur någon eller något. Är arg, ledsen och deprimerad. Känner ingen glädje alls.. helvete också.. kommer sumpa allt.. 

Om en stund blir det att trösta sig med nutella mackor och måste försöka göra några matte tal & packa klart inför den långa bussresan som jag heller inte ser framemot. Jävla skit, allt är förstört! -.- 

2012-10-24

Shine bright like a diamond


Idag är en till fin dag, sol och varmare. På svenskan så hade vi läxförhöret och hoppas det blev godkänt. På gymnastiken hade man styrketräning och innebandy. Tycker det är roligt med gympa då man får träning och får vara aktiv. Sen snabbt iväg till mentor samtalet som varade i några minuter. Å nu är man hemma igen med trötta hängande ögon, matteboken framme och musiken dunkande. Har även gjort en lista över packningen & handlingen. Det är ju så att det är lov om bara 2 dagar och mamma fyller år under den veckan. Hade tänkt köpa merci, en t-shirt och något mer, vet dock inte vad. Vet egentligen inte vad lilla mor vill ha. Så får helt enkelt chansa mig fram. 
Men det är ju tanken som räknas! 

2012-10-23

Jag behöver harmoni

Nog är väl hösten en vacker årstid men inte den varmaste direkt. Men inte ska man klaga, för snart kommer den vita vintern. Första lektionen blev utan lärare. Sjuk eller nåh. Vi gick då till biblioteket med matte böckerna och satt där. Hade även en kopp choklad bredvid. Tänkte att det var väl lika bra att räkna i timmen framöver så man slipper räkna hur mycket som helst hemma. Så sen samhälls och efter nk blev jag jätte stressad. Jag, tove och emmy satt kvar och pratade med honom om uppgiften vi fått. Gah, å sen så innan bilden hade jag tänkt gå med jennifer till coop.. hah, det hann vi inte med då det var 20 min kvar till lektionen. Det blev snabbt in på pressbyrån. Under den promenaden var jag på högvarv. Stressad och i panik. Kände hur i helvete ska man hinna med allt. Vill ju inte sitta och plugga hela lovet... men får väl göra upp ett schema. 

Å nu efter att klämt i mig 2 paltar ska jag börja plugga på svenskan och sen blire än en gång nutella smörgåsar och simpsons. ^^

2012-10-22

Fotografering i minus grader

Kan ju säga att hela söndagen, igår, spenderades i stan med Michaela. Solen lyste ute och var perfekt för fotografering. Så tog med mig kameran och skyndade mig till bussen, som var helt onödigt då jag kollat fel. Upptäckte att jag kollat på mån-fre.. det var bara att traska tillbaka och vänta till 12.51 bussen. När jag sen kom till mikkis så for vi ut direkt men inte länge då:

  1. hennes kamera inte fungerade.. -.-
  2. vi frös så jävla mycket!
Så vi gick tillbaka till lägenheten och diskuterade huruvida hon skulle fira sin födelsedag. Många argument och det kom ingenvart men inte stannade vi upp för det utan tog på oss skorna och promenerade till dag & bert där vi mumsade i oss varsin smörgås. När tallrikarna var tomma begav vi oss iväg igen och denna gång till Willys där hon handlade. Några timmar senare satt vi och kollade på The Avengers o åt kladdkaka. Vid åtta for man hem. Nog var det en rolig helg! :D 

Imorse var det -10 grader. Har snöat lite idag, och vi hann inte filma på filmkursen. Illa om det efter lovet är mycket snö på backen. Passar inte in i scenen. Men man får väl anpassa sig och komma på något annat då. Hade härlig sovmorgon idag också. Fast ändå mådde man piss efter lunch. Vet inte vad det var för problem med mig.. men nu är man piggare efter att jag promenerat ner till Willys o handlat. 

Dagens/Kvällens planer är plugg, nutella mackor och simpson! :) 











2012-10-20

Mamma mia mozzarella, var är min mango?

Godmorgon. Kom ganska sent från mikkis igår och för att jag skulle orka stiga upp i tid idag blev det att gå och sova direkt. Det var en skön sovmorgons fredag och skolan var väl inte nå jobbig, jobbade i häfte på sv och på nk blev det film. Direkt efter att jag slutat möttes vi upp & for runt på stan. Det enda som jag fick hem och ville ha, var boken eld. Andra delen. Trodde inte att jag skulle hitta den så jag hade varit och lånat en bok på biblioteket, helt meningslöst. I alla fall, efter att vandrat på stan blev det en fika och massa skvaller.. heheh.. Sedan en snabbis på ica & inpuls innan vi for till hennes lägenhet. Där laddade vi ner en film, mumsade på godis och efter den for man hem. 


Idag blir det då tvättstuga, läsning och plugg. Har nu en hel del läxor och prov på listan som måste bort. Det kommer nog bli en härlig lördag, solen lyser och tankarna på att vi snart har lov =  !



2012-10-18

Run bitch ruuun

Fan vad awesome! Bara en lektion idag. Det var ingen matte av någon anledning..? och sen så var bilden inställd för Karin vad sjuk. Konstigt att komma hem såhär tidigt, känns som jag skolkat eller nå.. Men härligt värre och resten av dan blir väl att chilla. Kanske kolla nån film eller läsa. 
Får väl helt enkelt se. 

2012-10-17

Oh motherland

Go' kväll. Dagen började ganska seg men blev piggare o piggare för varje minut. Vägarna ute var isiga och snön låg fortfarande kvar. Fast nu har den börjat sakta smälta bort. Får väl se om det finns något kvar imon. Uppe i Gällivare hade de tydligen ingen snö alls på backen. Trodde att där borde det ju snöat.. men nej..  

Inget spännande har hänt på skolan, det vanliga lektionerna och lunch. Tillbaka till den tysta lägenheten började jag laga parisare och mos. Moster kom hem när de nästan var klar och sen har jag skissat, lyssnat på musik, snackat med mami och just kommit ut från duschen. Om några minuter blir det simpsons tittande och nutellasmörgåsar, mums! :) 

*hade en rolig väntan på lektion, så lite fotografering.. ^^ 


och lite redigering på kvällskvisten 


2012-10-16

It's falling down angels from the sky

Som rubriken lyder kanske ni anar att det snöar. Jepp, första snöturen för luleå. Idag på morgonen höll jag nästan på att försova mig, igen... han inte äta frukost utan det vara bara på med kläderna & sminket och sen springa till bussen. På matten var man väldigt seg och mitt stift tog slut, så inte många tal blev gjorda. På samhälls blev det massa babbel och fina ritningar.. hahah.. fyfan vad skön lärare alltså. Lunch och sen ska vi egentligen ha bild men idag blev det istället klockan 12 - 14 drog information. Det var ettor från lärkan och kungsfågeln. Tyckte det var ganska intressant men i slutet blev det bara upprepning och inte lyssnade man mycket. Traskade sedan ut i snövädret mot bussen som tog mig hem. Nyss har man tryckt i sig 3 paltar och lyssnar på pinks nya album. 






Snart blir det att ta sig en klunk björnbärs dryck och lära sig sagan utantill :) 

2012-10-15

Pictures

Det finns så många bra bilder, men här är några: 









 Jag är inte så glad över dessa förändringar..