2012-04-05

Torsdan som skär sig.. ^^

Har inte det senaste dagarna skrivit och det beror på att en hel del har hänt å har inte haft tid för datan alls. Vi har varit på fjällsäkerhet och fylleglasögnonen var den roligaste stationen. Yrigt värre!  Haft alla proven och hoppas det gick bra. Fick starkt VG på matten i alla fall :) Sen så har man gjort dagliga saker hemma- djuren, stallet, plugg osv. Jah, ni fattar. 


Å idag, skärstorsdag har vi fått påsklov!  Det var heller ingen "normal" skoldag. Utan det var friskoledagen och ..svenska prov. Tyckte det var en rolig dag och även så fick vi skoltröjorna. Så vi hade alla på de, dock inte grabbarna som inte beställt. Efter alla aktiviteter - dogdeball, dödsstraff, drag kamp och våran som kallades, typ plankan eller nå, åt vi fin middag och efterrätt. Efter ett tag blev det livligt och kapsyler, gula fjädrar och saker flög i luften. Jag hämtades sedan upp och jag, syrran & mamma for å handla. Tillbaks hem igen chillade jag innan man sedan for till morbror för att äta middag o tårta. Var där hela eftermiddag till sent mot kvällen. En helt okej dag.
 Å imon börjar det roliga! 


Nu tänker jag se det missade vamp. avsnittet, lyssna musik och sova. Is inte lägga upp bilden på tröjan nu, tare imon. G'natt * 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar