2011-05-13

Jipppii vilken skoj vecka!

" Wiiiiiiieee vad duktigt! :) Vad gör ni? Ska jag lyfta upp dig? Hahaha"

Japp denna vecka har man praot på dagis, avdelning myran. Där jag gick en gång i tiden. Tänkte skriva lite sammanfattat vad vi fcik göra varje dag:

Måndag - Det var lite nervöst och vi visste inte vad vi skulle göra. Men det kom som en vana. Som när man lärt sig cykla kan man det för livet. Nästan så.. I alla fall så lärde vi oss namnen och barnen. På rasten kollade vi lite runt å sådär. Lekte mest med Embla. Sedan lunch och lekstund innan vi slutade klockan 2.

Tisdag - Då kändes det nästan som om vi hade jobbat där ett tag och vi kom då i rätt tid. Först en halv tim. lek å bus och sedan ut. Hjälpte att klä på dem och sen gungande vi ungar hela rasten. Casper somnade i bebisgungan :) Lunch å bus.

Onsdag - Mer barn hade kommit. De var 18 st sammanlagt på avdelningen. Kommer inte riktigt ihåg vilken dag dem var 16 el. 17 barn.. men äh.. Rast, lunch och bus.

Torsdag - Inte så många hade kommit och samma rutiner. Lek, rast, lunch, lek, hehehe :P Lekte även med nyckelpigans dagisbarn. Avdelningarna är mittemot varandra och har samma lekrum.

Fredag - Tyckte det var lite synd att det var sista dagen. På morgonen var det bara tre barn. Adrian, Jenna och Albin. Bus innan rasten. Det var härligt ute. Sol och varmt. Som det varit några dagar innan. Sen så åt vi lunch och fick glass efteråt. Vi fick sluta om vi velade efteråt...men vi ville inte. Så några minuter senare fick de gå ut och vi gungande några ett tag, halv 2 gick vi hem till Jasse. Resten av dagen har jag varit med henne och gjort massa. =P

Det var JÄTTE kul att prao där och nog blire ett göra det nån gång mer. Fast det var ju ansträngade. Men nog skulle jag tänka mig att jobba som dagisfröken. Förutom att leka med barnen, hjälpte vi att duka och läste några böcker för de. Det var så sött då vi skulle gå idag, vi tackade och kramade hejdå till Monika och gick till grinden då Cornelia följer efter och stannar en bit från grinden. Och när vi går står hon så gulligt och tittar på oss... nååå :) Har haft en bra vecka och mer än det roliga jag skrivit hade också hänt. Men is inte skriva i detalj, då skulle det bli så lååånnnggtt... hehehe..

Imon ska man ta konfirmationen och på söndag nattvarden. Vi ska ha med ett drama och läsa trosbekännelsen, osv. Härligt att det är över med konfan. Nått man slipper undra över. Så har nu tänkt gå och sova om jag ska orka stiga upp imon.. :D Så byebey

och nästa vecka jobbig! :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar