2012-02-29

Who owns my heart'

Efter en väl behövd promenad sitter jag här nu på rummet och diggar musik, tränar till engelska redovisningen och funderar över livet... höhöh 


På skolan så började jag med att måla på tavlan med olje färg. Vad kul det var, längtar redan till nästa lektion. Bestämde på matten att jag måste gå på mattestuga imon.. och på kemin blev det labb. Hemma innan min promenad med Monty laddade jag ner draw something, ätit, tränat och mera på engelska redovisningen. Såg nu när jag tränade att det kommer bli lättrare och tryggare med stöd ord. Så vill bara att det ska bli torsdag så jag får göra bort båda redovisningarna och sen tare chill. 


Shh... don't tell my secret.. 

2012-02-28

You are like firework

Vilken härlig dag alltså. Varmt och soligt, kan inte bli bättre. Skoldan idag var verkligen  , för det första slutade vi tidigt, och sen så hade vi snörugby på gympan. Vad roligt det var, snön yrde bara omkring oss och man tacklade hit och dit. Ansiktsdyk nåra gånger, håret extremt blött och smäll i ansiktet. Yeey!

Å nu ska man fortsätta denna dag med lite plugg, mat, stallet och en dusch. 


 

2012-02-27

You sneaky bastard



Det var den måndagen och idag fick jag veta betyget på no provet: VG = nöjd. Har inte gjort nå speciellt idag utan gjort lite läxor och nu ska jag fortsätta med det. Vi har typ allt till torsdag och måste träna på redovisningen. Å dra åt pipan med allting... Fast när det är över kommer jag verkligen känna mig frii å sen lov! 
_______________________________________________________


Måste varje ord vara ordagrant. Kan du inte bara förstå att jag är som jag är. Varken perfekt och vill inte vara det heller. Skit i det och skiter i vad du tycker. Om du bara kunde slut med tramset och komma tillbaks till verkligheten. Det kommer aldrig hända, aldrig! 

" Sing with me, sing for years
sing for the laughter 
sing for the tears 

Sing with me, it's just for today 
maybe tomorrow
the good lord will take you away "

I am gonna make it anyway

Bara några dagar kvar...

Tjoohoo vilken skojig helg det varit! 

  • Fredag: Jag var lättad efter no provet, blev klar med broderiet på slöjden, rensade burar, for till Olivia och grillade med henne, vicke och amanda. 
  • Lördag: Znoozade i ca 45 min och duschade sedan. Åkte vid 11 till isladan med Amanda och Olivia. Jag och Amanda skulle hjälpa till med sminkningen till Kättz. Sara kom senare och hjälpte också till. Det gick väl bra och var väl lite trött. Vicke kom en lite stund och 5 började hela showen. Wow! Vad duktiga alla var och vad grymt bra den blev -   för det. Tillbaks till Olivia bestämde vi oss för att jag skulle sova över. Har inte flummat så mycket på länge. Hojja vad vi garvade, kollade på Bad Teacher och själv slocknade man ganska fort. 
  • Söndag: Vaknad till och från på morgonen. Solen lyste starkt utomhus och vi åt frukost utomhus.. hahah   och kollade sen en film. Fan vad psycho den var... Efter det chillade vi och fortsatte att chilla hos mig. Jag läste lite läxor och hon skrev. Vicke kom och vi for ut med hunden och kollade lite på Vampire Sucks. Sen följde jag med de en bit hem vid halv 9 och vände sedan för att gå till mamma. Å nu är jag här hos pappa och funderar på hur i helvete det ska gå med muntliga redovisningen... och alla andra jävla läxor till veckan! 
BLÄ! Vill ha lov nu och inte om några dagar. Fast de kommer nog gå undan och sen drar man. Aja, tillsvidare ska jag väl lyssna musik och sova.  


2012-02-23

-

Läxor, sova och hojja..

Igår var en rolig och stel dag. Det var så att jag for ner till Olivia för att lämna presenterna som jag köpt, ett halsband och ett par öronhängen. Det slutade med att jag for med henne på hockey match på isladan. Viktor kom efter ett tag och tillslut vare jag, Olli, Vicke, Pirerre och Isso som vandrade runt och hejade. När macthen var klar for vi alla hem, eller jag å vicke stannade en stund hos Olli och efter 22 kom jag hem. Gjorde mig klar för sängen och började plugga no. Var så himla trött att jag somnade med lampan på, boken låg på golvet när jag vaknade och jag hade definitivt kommit försent om inte syrran väckt mig. Hade inte ens stoppat något alarm på mobilen. Så en stund senare steg jag upp och for till skolan. Allvarligt talat, hade kunnat somnat stående om jag stått tillräckligt länge. Var så himla trött och for lite själv runt idag. Hade ingen lust alls att vara där..


Här hemma har man då pluggat och fortsatte plugga på stallet då jag hade fiket. Där vare ganska dött på folk. Men tur då jag kunde kolla när andra hade lektion.


På det hela har vi fått massor av läxor som måste göras i helgen + att man ska vara på isladan på lördag. Får se om jag kan hjälpa till.. vill ju inte vara efter med läxorna. Som består av:

  • Analys av en dikt
  • Tyska läxa
  • Göra klart matten
  • Engelska redovisning
Så.. en hel del. Även att vi i idrotts gruppen ska kunna redovisa om yogan. Hojjjaaa vad läääxoor! 
Aja så imon blire full rölle med det och nu ska jag ta en sista genomläsning av no och sedan krypa till kojs... "GÄSP" - 


2012-02-20

Hick, hickelick..

"Hiick"... "hiick" 

Hojja, sitter här på rummet och hickar för fullt, och gjort det halva dan idag. Nån som tänker på mig..hahah
  I alla fall så har man idag på förmiddan farit med hela skolan på en föreläsning om mobbning på sjukhuset. Tycker den var intressant och sorgsen. Sen gick jag, moa, jasse, sandra och mikkis ner till stan och hann nästan till MD's busshållplats då vi ser en buss komma farande. Fort springer vi och stannar smått upp. Jag tänkte att det dära kan inte vara bussen som vi skulle fara hem med, det var ju flera minuter kvar tills den skulle gå från sjukhuset. Men då ser jag att det var en tre och inge folk på. Det var en annan buss och såklart tog vi den och for direkt till skolan där det var väldigt tyst. Vi spela pingis och jag skrev ut labbrapporten. Vid 3 kom jag hem och vi for å handla på stan. Virrade runt där som en höna och visste inte alls vad jag skulle köpa till Olivia. Tillslut hittade jag nått och även en mascara liknande sak som man kan göra slingor i håret. Får se hur det kommer se ut.  

Tillbaks hem igen har jag och syrran bakat chokladmuffins och dekorerat dem. Å nu tänkte jag få slut på hickande, söka ny musik och testa mascara saken. Hejs! 


2012-02-19

Muuffiiiiins..

Nog hade man allt skoj igår. Dagen började med en härlig promenad ute i snöstormen. Gick då sen ner till en grym vän och där bakades det muffins, drack cider, skrattade, kollade mello & sherlock holmes och annat. Det var ju ett tag sen man bakade men det gick snabbt och väldigt gott blev det. 
Lätt att man gör om det. 


Idag, nu här på morgonen har jag gjort labb rapporterna, gjort mig klar för dagen och gjort mera no läxor. Hade tänkt idag att gå upp till pappa å hälsa på, komma på en present till min grymma vän, Olivia som fyller år imon... hm.. ide? haha och sen... vet jag inte, promma kanske.. 

2012-02-17

Sommar!



 

Varje steg räknas..

Yeey, äntligen fredag. Vilken chill dag det varit. På skolan hände inte mycket och hemma har jag varit med pappa & rocky runt berget på en prommis. Kul att efter så många år for jag dit igen. Riktigt bra ställe om man ska promenera. Sen for vi direkt på konsum och tillbaks till mamma var det bara att byta om å fara igen. Denna gång blev det frasses, dollars och förbi djurmagasinet. Nu under kvällen jag inte gjort desto mer. Ska nu börja på no och sen vid 9 kolla hell on wheels. Efter det vet jag inte.. får väl helt enkelt se då.


Vet inte heller om jag kommer idas blogga desto mer imon så skriver lite kort vad jag hade tänkt göra. Först blire väl att promma, gå förbi pappa och sen troligen vara med Olivia. Kanske far med mamma förbi tjotti en sväng och sen tog det slut. Så nu vet ni lite kort om imorgon. Kan hända att jag slänger in ett litet kort inlägg... men som sagt får se om jag hinner.. Aja, nu ska man ta itu med saker och inte skriva massa bullshit om saker som inte behövs säga, fast om det hade behövts komma till prat om.. hejs. Lite bilder från dagen och en hälsning till er alla - Ge aldrig upp, säg ifrån och sluta aldrig drömma! 





2012-02-16

Vad jag känner mig fri!

Vad skönt att fått bort gjort alla nationella i svenskan och matte provet idag. Tycker att det det gick ganska bra på båda... men det får jag väl se sen hur det verkligen gick. På engelskan så satt vi nästan hela lektionen med att vänta på att Malin skulle få igång filmen osv för att vi skulle kunna titta en bit. Fort gick de 50 minuterna bort och dagen var slut. Här hemma har jag rensat bur och badat marsvina, ätit middag och softat framför tvn hela kvällen och kollat serier - Once upon a time, Revenge och The River. Nu ska jag nog ta och sova. Annars lär jag nog försova mig imon.. g'natt 


2012-02-14

Valentines day

 

Då är det den 14 februari och alla  dag. Det har varit en sån grym dag! Inte för att man gjort något speciellt men känslan och dagens ridlektion. Hade hoppning och red söten Donder. Han som knappt kan hoppa och är vinglig över hinder. Det gick super bra! Lite träning och nästa gång kommer gå ännu bättre. Det var ju trots allt första gången jag hoppade med honom och det gick mycket bättre än jag förväntat mig. 

Innan allt detta hände så var jag i skola, väldigt ovanligt. I alla fall så hade vi då bad.. nu blire att fara till badet och träna inför nästa badlektion, då vi ska ha livräddnings test. Märkte att jag måste bli bättre på att simma ryggsim.. Å vi slutade senare idag, vid 3, då no lektionen hade flyttats från måndag - tisdag. Där kurrade magen otroligt mycket och hemma åt man kyckling i currysås med grönsaker. Riktigt gott och gulliga mamma hade varit och köpt godis, dricka och bullar till oss. Så det har man också mumsat på här hemma. 

Nu tänkte jag mig att fortsätta som vanligt med att lyssna musik, göra sig klar för natten och kanske kolla igenom matten.  G'natt 

2012-02-13

12..3..ffutr.. f5rgv - trött?

Så nu är ännu en en grej klar på listan. Bostadskö -   Alltså så har jag ställt mig på kö, bättre sent än aldrig. Vad spännande om jag skulle komma in i Luleå.. och roligt!  

Annars, vad har mer hänt idag? Inte mycket. På skolan hade vi bytt dag med no så slutade vid 12 och tog 13 bussen hem till pappa. Där skrev jag på reflektionen. Blev klar på 1 timma, jag som trodde att det skulle gå segt. Efter det spelade man lite sims, rastade hunden, fixade tema grejset, lagat fiskpinnar & mos, duschat och nu ska man sova. Det var knappt som jag orkade upp idag. Inte vare heller så att jag gick och la mig först efter halv 1 igår.. nejjdåå.. och imon ska vi ha bad på gympan... hoojja, de är såå tråkigt. Om man ska bada så då skare vara i älv, sjö osv. Har hellre dans än bad.. 

Aja, 
 

2012-02-12

Sol, vind och vatten..

Kollade just genom gamla bilder och jag längtar så ---------------- här, nej det finns inte nog med längd för att säga hur mycket jag längtar till sommaren och även våren kommer väl bli kul.. dock roligare till sommaren!




I will be there for you





Vilket grymt väder det var ute idag (sol & blå himmel), for såklart ut direkt ut med Rocky. Sen satt man och spelade ett tag innan man gick till Olivia där det åts tacos och snackade. Efter 5 for man hem, gick ut med hunden och for sedan ner till mamma. Där hämtade man kläder och snackade. Tydligen hade hon varit i tjotti och där hade det varit full rulle av skotrar. Vill också köra eller bara åka skoter!I alla fall så nu när jag kom hem satte jag mig framför datan och strax ska jag smått kolla igenom matten och duscha. Men innan det fortsättes det diggas musik och 

2012-02-11

#&%¤"3=O(U¤/"9@

Fyfan vad jag var irriterad idag.  Om det nu berodde på att all energi gick åt 3 timmars nationella igår och efter det blev knappt något gjort. Så satt jag framför datan, i skolan då i 3 timmar och försökte med Jasse & Mikkis få till det idag. Var inte lite stressad då jag insåg att vi aldrig skulle bli klar på de timmarna. Att vi skulle få sitta kvar. Inte mitt vackra jag kom fram + på det hela var jag då trött. Så ni kan ju gissa er fram hur jag var.. Men efter lunch och slöjd i två timmar blev jag på bättre humör. När vi slutade satt jag och jasse över i 1 timma med arbete men blev sedan vräkta från skolan och stod utanför tills pappa kom och hämtade upp oss. Sedan for vi på dollars och hem. Vi blev typ klara, bara att kolla igenom kvar på måndag. 

Här hemma har jag spelat Wow, gått på promenix med Rocky, kollat Hell on wheels (en serie som jag kommer följa!) och chillat. 

Nog är det varmt ute nu, även nu mitt på natten. Känns som sommarväder jämfört med det vi haft. Jag vet inte vad de är för grader då vi inte har här hos pappa någon termometer men skulle chansa på 5- 10 minus grader. Fast vem bryr sig egentligen om det, bara det är sådant väder imon. 

Just nu håller jag på att somna här och lyssnar på musik. Funderar på morgondagen och hur fan jag ska orka göra NO uppgifterna i natt..  Har inge mer att skriva så lägger in dagens låt,  " gäässpp"-