2011-08-31

TBX

Kunde inte vänta längre. Måste skriva av mig :) Så vad har hänt? Ja, skolan. Vi har haft jätte mycke grupp arbeten och nog har det varit kul. Em... åså de vanliga ämnena. Har varit med kompisar, fått läxor, ridit och massa annat skoj.

Schemat för idag blev att laga vegetariskt på HKn. Ganska gott.. heheh.. :P Istället för matte, så kom syv. Hon pratade med oss om gymnasium, vi fick papper och en katalog om linjer osv. På SOn hade jag redovisning om dödstraff med jasse, ante och mikkis. När vi äntligen slutade kom mamma och hämtade upp mig, då hon skulle skjutsa steffi till stallet och sen for vi på ärende i stan. Väl hemma har jag ätit och smått pluggat till provet som vi har i sv och nu sitter jag här.. lyssnar på mix megapol och ska väl ta å dammsuga. Aa.. det var väl det, hejs :D

2011-08-25

Pause

Kort om dan: skola, hem, tog bussen med Jasse och Mikkis till dollars och sen hem, åt och har duschat. Åå snart ska man väl ta och krypa ner i sängs, känner mig ganska trött. ;)






Vet inte vad jag mer ska skriva.. om jag ska vara ärlig har jag inge bloggarlust.. får väl se om jag tar ett paus några dagar, till sön? Ser väl. Jah, hejs :P

2011-08-23


Rubrik

Tisdag och det har hänt ett och annat. Med att börja med så var man i skolan. Började 9 med tyska, sen SOx2 och slutade med gympa. Tyvärr hann vi inte med bussen så jag, jasse och mikkis stannade kvar på skolan 1 timmma till nästa. Men inte väntades det i regn utan i sol. :D Äntligen slutade det regna. Hoppas nu det håller några dagar minst. I alla fall så när man kom hem vare bara att rensa burarna, äta och sedan åka till stallet. Det gick jätte bra och nu ska jag strax ta en dusch. Stinker polle.. hehe :P Jaa.. hm.. mer har inte hänt idag och avrundar hära.. HEJs ^^

2011-08-22

Första skoldan över

Jah, nu var den "skoldan" över. Den var såå "jobbig"... Tog bussen dit, 1 timma tidigare. Hahah, trodde det skulle vara ganska tomt... men istället är det fullt med föräldrar, nya 6or och lärare nere i entren. Hehehe, snackade lite och sen upp på övervåning med syrran. Hon hade glömt koden. Så efter nån kvart eller nå av damp på låset så går vi ner och frågar om gullan kan klippa upp. Jao efter det for vi hit och dit, spelade pingis och väntade på att börja. Åå vad kan det tagit? 35 min.? så vare över och jag tog bussen hem. Väl hemma fixade jag mig lite, åt och ringde evve. Bussade ner sen till stan. Vi fikade och snackade för att sen åka hem till henne. Där åts det middag och mer snack & nu sitter man här och ska väl ta och natta. Annars orkar man ju inte upp imon. G'natt ;)



2011-08-21

Sommarebilderna 2011

Så nu har man gjort en ny header och slänger in en bildbomb från sommaren 2011 - den blev jätte rolig och mindre rolig.. :)







Monty har opererat tån


Vi drog till stugan & Luleå







Hösten kom






Mer fotodagar






Flottkalaset & annat


Hundvakt


Lekhusen (eller vad man nu ska kalla de)


Fyllde år


Narken & jokkfall



Fotodagar




Promenader och utflykter med pappa & rocky



Stan många gånger, med syrran & kompisar



Trivselkväll


Promenader i massor







Badande, jobbande och slappande i tjotti


Många cykelturer



Narken


Några svängar till svanparken & malmberget


Åså har man varit hemma och chillat.


(Det finns fler bilder och saker jag gjort, men is varken nämna allt eller ladda upp fler bilder. Ni får nöja er med detta.) ;P

Borta bra, men hemma bäst!

Hemma :) Skönt, för helgen blev inte som jag trodde att den skulle bli.. kaaoozz :/ + att det var dåligt väder. Monty fick operera tån och nu har han bandage och tratt. Det enda som gick bra var shoppingen. Fick med mig:

* 1 t-shirt, huvtröja -H&M
* 1 t- shirt, leggings -Ginatricot

* 1 leggings -Vila

* 1 huvtröja Cubus

* 1 sjal -Kappahl

* 5 halsband och en klämma -Ur&Penn

* 1 parfym, 5mappar och en huvtröja - Rusta

* 2 par skor - Skokanonen


Där i stugan har jag inte gjort så mycket.. han ju bara vara där kvällen på tors. och morgonen idag. För vi sov över hos Annika fre-lör. Menmen, nästa sommar? :P


Imon börjar skolan, kul? Lite. För nog vill jag hellre ha lov, men det är sista året + att klassen är väl inte så farlig.. hahah ;) Aja, ska väl ta och äta nått. Magen kurrar..

2011-08-18

Far, far away from home..

Dags att fara till stugan över helgen och en sväng till Luleå å shoppa. Är där till söndag och inge internet, så kommer inte blogga på ett tag. Äntligen, har inte varit där under hela sommaren. Tyvärr blir det väl inget bad men att få vara där, är bara så härligt. Bort från Gällivare helt enkelt. Hejs! :)

2011-08-16

Smått om dan

Nå var upp natten lång igår och väcktes av en tupp i luren några timmar senare. Som babblar och babblar. Äntligen när hon lägger på så kunde jag inte somna om så steg upp, åt frukost och slappade framför datan. Gick nån gång på dan ut med Rocky. Kan ju säga att inte var det så fint väder, regn och molnigt. Syrran kom och sa att jag skulle rida och det hade jag helt glömt bort. Så efter fyra for jag hem till mamma, äter osv. Efter kl. 5 var man på stallet och sen här på kvällen har man slappat lite mer, hjälpt mamma i trädgården, snackat(ar) med mikkis och nu lyssnar man på Love love och funderar på att krypa ner i sängs.. men får se. :P

Äh, mer har jag inte att skriva. G'natt ;)

2011-08-15

Vad Livet Äger!

Äntligen kom värmen och solen! Skönt att sista veckan kanske får fint väder. Under morgonen har jag rengjort buren och nyss ätit frukost. Mer än så har jag inte hunnit. Tänkte att senare på dan gå en promme med Rocky. Funderar om jag ska gå ner till kullen eller gå mot malmberget eller till kaptensgården? hm... får väl se..

För några dagar sen söööögggg det att börja skolan men nu har jag nästan pirr i magen. Hahahah XD Vet inte hur jag ska känna mig, glad? sur? Det ska bli kul att se all igen och nu kommer det ju en ny 6:a. Många frågor snurrar änn, kommer det bli en jobbig termin? För först trodde jag det men nu känns det inte som det. Visst kommer det komma massa prov, läxor och sånt men... inte lika jobbig som 8:an. Yeey det är sista året! :D Nog har tiden gått fort.. gick vi inte nyss i 6:an? (:




Nog om skolan, nu ska jag fixa mig och sen göra något! Är så glad! :)) allt går så bra nu!

2011-08-14

Livet är jätte bra...


.. men det är något som fattas, vad ?

Flottkalaset 2011

Hemma efter en grym helg i tjotti! :D Det har varit flottkalaset och jao, känner mig rätt så slut.. Jag gick med Mikkis båda dagarna. Man kan ju verkligen säga att den ägde! Tyvärr redan över :( Men ännu inte sommarlovet :)

På fredag: For jag, mamma, steffi och emma till tjotti. Mamma skulle sätta dit nya blommor ut till holmen. Jag hjälpte henne medans de andra sprang runt. Efter 4 var vi klar och jag drog till Mikkis med packningen. Sovde över fre-sön. I alla fall så fixade vi till oss och sen drog vi till holmen. Då kollade vi på banden som spelade, andades in helium, snackade med folk och annat skoj. ;) Sen innan 1 drog vi hem, bastade och kollade en stund av en film men efter en kvart eller så, somnade mikkis och vad kan det varit? En halvtim./40 min. senare stängde jag av och somnade.

På lördag: Steg vi upp vid 12, åt och fixade för att senare cykla till moffa. Mamma och de hade farit hem när det droppat av mig på fre. Så hade stigit upp kl.10 idag för att ringa mamma om mobil laddaren.. heh, hon glömde den. Så idag fick mobilen stanna. När vi kommer till moffa en 1 tim. senare än planerat är dem inte där. Men vi behövde bara vänta i några sek. innan de kom. Med sig hade de ett och annat, som en CD-spelare. Tydligen skulle de ha danstävling. Syrran och Emma skulle jobba för att emma skulle komma gratis in, som vi gjorde. Som jag skrivit tidigare om "lekhusen" var det vårat jobb som fick mig in gratis. Så själv kom man in båda dagarna :)) Jah, ee... vi for sedan tillbaka. Då vi hoppade lite studsmatta och jag försökte få med mikkis dit.. Det slutade med att mamma ringde och velade att vi skulle komma och jag drog i förväg. Där snackade vi och frågade en person om det fanns något jobb till M.? Jo och jag ringde mikkis och frågade om hon ville sälja lotter? Jomenvisst. Så det gjorde vi en stund på dan och senare på kvällen.. Hahahah fan roligare att sälja på kvällen... "Flyyygggtuuurrr mmeeedd migggg".. hojjjaa. Som på fre. lyssnade vi på banden, snackade med skoj folk och tog det chiill ^^. Där vid ett for vi hem och jag slocknade nästan direkt. Nån gång under eftermiddagen prommade vi också med hundarna mot bottis. När vi gick ner till en sjö nedanför berget bkan man ju säga att jag blev dyngsur av både Monty och King. Fick springa fram och tillbaka mig torr. :P Men så åre när man har hund(ar), det bästa djuren! C:


Inte från igår, men lika söta endå

Nu tänkte jag hoppa i duschen och sen... ee.. vet jag inte. Är ju som sagt bara en aaannniiinnng trött.. z: Men, det är ju fint väder och funderar om man ska gå på en promme med nån av hundarna. Aja, ser väl. Hejs till seeennn ;D

2011-08-11

:)

Igår var jag med Evelina. Fast först innan det så bussade jag och syrran ner till stan, hon skulle köpa skor. Vi for sedan runt och kollade. Nån timma senare var jag hemma och fixade mig för att sedan fara ner till stan igen. Då jag skulle vara med Evve. Vi fikade, for runt på affärerna, vi utbytte presenter. Hon fick ett presentkort på kicks och jag fick en glasfil, french manicure och en nyckelring. Från kappahl köpte jag en sjal och jeansleggings. Efter det hamnade jag hos Evve och vi spelade ett nytt spel hon fått. Man skulle dansa till Michael Jacksons låtar. Svårt och roligt., åt, datan och fotade knasiga bilder... hahahah XD hojjja..

I allafall så tänkte jag idag, först av allt kanske äta frukost/lunch, duscha och vattna blommor o kanske gå en prommis med Monty. Aja, ska väl göra det än att lata hära. Hejs :P

2011-08-08

Topp 10 lista - låtar





  1. Fly




  2. For the first time




  3. Save the hero




  4. Tip of my tongue




  5. Give me everything




  6. Lose yourself




  7. Best thing I never had




  8. Price tag




  9. Snälla bli min




  10. What are words


2011-08-07

Sänk inte näven! Den kan behövas



Under ytan finnsmycket mer!



Hej, ännu en dag på sommarlovet som snart är slut. Har hela sommar (inte så kul kanske) tänkt på att snart börjar vi skolan. Redan första veckan i början. Åå nu är vi i slutet på det, ca 2v kvar! En annan sak som snurrat i huvudet är vad jag är intresserad av, vars jag vill gå på gymnasie och helt enkelt hur 9:an kommer va? Det jag kommit fram till under sommar är att jag lutar åt hållet design, all. Eller inte så värst mycket kläder, men typ möbler, hem, blommor, prylar osv. Det finns ju mycket att välja på. Sen om 9:an.. För mig känns det som plugg och skola. Att man knappt kommer ha någon fritid. Fast vad vet jag.. Det kommer säkert bli super, det är ju trots allt sista året! :D


Hm... annat som irriar i huvve? .. ee.. nää inget.

Planerna idag är väl att antigen vara med Jasse eller ta det chill hemma. Hon åker iväg utomlands imorgon. Till Cypern. Nemen gissa om man är avis. ;) Vill också utomlands! Men tyvärr får man stanna kvar här. Hoppas de här kalla vädret försvinner. Hade redan höst känsla i juli. Nog för att de är en fin årstid oså men kalllll.... :/ Får helt enkelt stå ut nu ett tag med det. Denna månad ska man på flottk., stugan(kanske) och -? Får väl se vad som väntar.


Ne men nu ska jag "put my heart in the air" och fortsätta med vad jag nu gör. :)

2011-08-04

Varför ska tiden gå så fort?


Jag kommer ihåg den tid då man kunde säga hej till vem som helst. Då man inte behövde tänka så mycket eller bry sig så mycket. Man kunde bara ha roligt och vara med kompisar dagarna lång. Man är nästan alltid glad. Men allt förändrades. Nu står så mycket på spel, man hanmar i svåra tider och lättare. Kompiars kommer och går, vissa stannar kvar. Minnen skapas och dras sönder. Mindre och mindre tid, det går så fortare. Snart står vi vid galevn till ett stort hus i 30 årsåldern och funderar på barndomen. Hur den var och alla minnen. De så stora problemen som egentligen bara var svammel. Allt glatt, roliga och även det hemska. Cykelturena, allt skratt, skolan och hela sin vardag.



Ta vara på dagen, det är vad jag gör! I alla fall försöker :)