2014-07-01

Vill men ändå inte

Helgen var om något intressant. Efter roliga timmars jobb i fredags for man hem å vidare mot Jasse där man firade henne då hon fyllt 18 år! Helt otroligt att tiden gått så jävla fort - från barnrumpor till nu. Kvällen blev en nostalgikväll som sedan löd mot stan där man for till allatiders & öltältet. Var väl inte de bästa läget med mestadels vuxna å några yngre. Fast kul vare när man fick se jasse bli nästan uppraggad och senare dejtades kuddar av två trötta brudar.
På lördagen for vi tidigt på morgonen med mamma till hundutställningen där hjärtat smälte av alla dessa hundar & valpar av olika raser. Hojja! Nånå vidare mot marknaden, fikade, deeptalkade och sedan hemåt. Träffade syrrans nya vän, pratade med mamma om allt möjligt och vankade in till pappa sent den dagen, som jag spenderar denna vecka hos. Söndagen vaknade man upp tidigt, for ut på promme med rocky och sen kom jasse - fotodags. Finurligt att sitta still med miljontals mygg runtomkring som vill ha sitt blod. På eftermiddagen åkte vi till marknaden men där fanns inte mycket att se. Funderade på vad vi skulle hitta på och tillslut valde vi å köpa mat, åka hem hit och fixa bilderna. Så resten av de timmarna blev lugna.

Sorligt att de bara är några dagar kvar innan jobbet är över. Har haft de så skoj med arbetarpolarna. Snart klar med 4 projekt och just nu är vi o jobbar på sista arbetet - tunneln. Kort & gott har dessa två senaste veckor innehållit massa måleri, pingisspel, solat (Värmen kom nu i söndags = äntligen kunnat gå i linne), promenader till colorama och skratt så man viker sig i två.

Idag började dagen med att jag & linette fick måla "planken och svenka, elias + elton drog ut till tunneln. Gick ganska fort undan så vi drog nån pingismatch innan man gick ut dit bort till de andra. Väl där satt vi mestadels efter en stunds rollande (fick inget att göra från elton) och så på lunchen somnade man en stund för att sedan köra lite pingis igen med gänget. Kör allt från hand, pingpong till vanlig och skoj är de då de är längesen jag spelat, sen friskolan. Har fortfarande lite skills kvar ;)
I alla fall så promenarede vi tillbaks till tunneln sen och väl där droppade vi av grejjerna å solade uppe på kullen, hade gräskrig och allmänt mös under den härliga värmen då åskan tidigare mullrat över oss. Sen kom Elton å då vare bara att börja jobba. Men så fort han drog blev de färgkrig och hur man har sett ut hahaha.. När vi väl slutade promenarede jag hem och blev mött av mamma. I stora drag - Dagen har varit en till succé av många!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar