2014-06-12

Början blev bra

Ojoj nu har man sommarlov och den har börjat väldigt bra:
  • Tisdagen avslutades de hela med alla 2:or på udden där vi skulle hitta på något. De blev tipsrunda och sen for jag, emma och jennifer på stan för att traditionfika. Sen skiljdes vi och jag åkte hem där mamma väntade och man slutpackde, handlade, åt o åkte vidare mot stugan. Vilken rallyresa de blev.. trodde vid ett tillfälle att nu åker vi ner i diket hahah.. så skoj. Busade med hundarna och sprang barfota med ett leende på läpparna, vi var nu fria!
  • Dagen därpå vaknade man upp vid 8 och for ut med mamma & hundarna på en ca 8km promenad till badstranden å vidare. Badade halvt, fick en fjäril på benet (fjärilar överallt), såg bebiorm, en fågel flög nästan in i oss, solade och ca 1km från stugan när vi var påväg hem fick vi punka och sladdade. Så fick hjälpa mamma med däckbyte. De var som att hela lovet var på en dag. Hojj, nånå väl hemma hade man deep talk med syrran, packade upp till hög musik från Aimo och funderade över morgondagen.
Denna dag kan beskrivas med ett ord - stress. Fast jag har varit seg som en zombi, somnade nästan till under eftermiddagen väntandes på alla. Syrran springande runt, dem farit hit och dit osv. De har varit syrrans bal idag och hon var så vacker. Dock sög vädret totalt, spöregn.. menmen det var endå fint. Så varit där i några timmar under kvällen. Kan inte fatta att de redan gått 2 hela år sen jag själv gick ut. Hur man var förväntansfull inför gymnasiet, spända över att få lov och bara all dess glädje som fanns under den sista veckan. Å nu är de bara ett år kvar innan jag tar studenten. Tänk bara hur fort nästa terminer kommer gå.. vojvoj.. tiden rinner verkligen iväg när man har roligt.
 Ps: bilder i nästa inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar