2013-12-25

Lappvantar faller, julsånger ekar och julgranen lyser vackert - julafton

Då har några dagar in här på lovet passerat-
Klätt julgranen
På söndagen sov jag över hos jasse. Vi for med hampus på gymmet och där träffade man på vicke. Hemma hos henne sen spelade vi xbox, flummade, like old times och hade det allmänt sköj. Dagen efter drack vi after eight te och for på stan i kylan. På eftermiddagen hämtade mami hem en och jag hann äta av våran egengjorda pizza innan jag åkte till Olli för att lämna av julklappen och meningen var väl inte att stanna, menmen de gjorde man och vi kollade på julfilmer, drack choklad och åkte vidare mot isabella med simon på en nattragg.
Slog in paket och alla slutade de inte lyckligt för ;) 
 Julmiddag
 Som små barn igen ^^
Julafton firades med underbara människor- moffa, bjarne med familj- här hos mamma. Hjälpte henne med förberedningar, var förbi pappa, massvis med god mat, fika och så Kalle Anka såklart. Några julklappar öppnades innan vi åkte vidare mot mommo där vi åt risalamalta. Var där en stund innan vi åkte övermätta hemåt. Då kollade jag och syrran julfilmer, åt gött och slocknade med glädje.

Nu idag har man skidrat för första gången med rocky och det gick mycket bättre än förväntat, varit 0+ ute och tö. Föll bara två gånger av ren klumpighet..hehe..och ätit julmiddag nr 2. Myser just nu under nattljus lyssnandes på musik som nirvana av sam eller home av gabrielle. Planerar på att fa ut på en promenad och kanske kolla någon film mot kvällen. Är rätt så trött så ids inte göra så mycket.. Amen hoppas alla hade en trevlig jul och är runda som köttbullar. Själv tyckte jag att det varit en superduper bra jul och nu snart firas nyår med polare. Ska sen på mellandags rea med mamma i Luleå och bara att vara hemma är underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar