2012-07-24

Back in North pole ^^

Hejsan svejsan i nordpolen. Jepp, då är man hemma igen efter nått våra destinationer genom regn, dimma o solsken.


På fredagen kom vi dit ganska sent, men efter att packat upp for vi på en promenad till badplatsen. Älven hade då hunnit höja sig några meter, så det fanns inte mycket till badplats. Även så var det folk där med många hundar. Tydligen tältade de där.
Lördagen var jag ganska mycket inne å läste, hjälpte mamma, sparkade boll med hundarna, tv och tog det helt enkelt chill. Söndagen blev även en mera inne dag då vädret inte var på våran sida. Men på kvällen for vi upp till berget.


Klockan 6 en frostig måndag var vi redan på väg mot luleå. Efter kurvor och hinder var vi sedan framme nån timma sedan. Då vilade jag en stund i mosters soffa. Mamma duschade och gjorde sig redo för att fara till sunderbyn. Resten av morgonen duschade jag, åt frukost, läste och kollade tv. När mamma sedan kom tillbaka for vi på stan, storheden & max - godaste hamburgarna. Fick med mig två linnen, nya leggings och en top. Sent på kvällen for vi sedan hem till stugan igen. På morgonen idag åts det först frukost och sedan i 5 timmar solat ute på bryggan, kastat pinnar till hundarna och tagit ett snabbt dopp - kallt. Blivit en aning brunare. :D 



























Å nu är man då hemma efter 2 timmars bilresa, med musiken på och packat ur en fullastad bil med allt från påsar, väskor å blommor. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar