2012-07-30

Musik tips

Finns inte mkt att säga om dagen.. har varit hemma, prommat, handlat och helt enkelt tagit det chill. Så istället tänker jag ge tips på bra låtar och sedan börja skissa :) 
- Blow me (one last kiss), Pink
- Heart skips a beat, Olly Murs
- One more night, Maroon 5
- Backseat, New Boyz
- Lovesong, Adele
- Scream, Usher
- Whistle, Flo Rida
- Back to life (Live it up), Sean Kingston
- When you're young, 3 Doors down

Pictures

Här är några bilderna i alla fall. Tänkte att det är lika bra å lägga upp nu:
 Piteå Havsbad





Bästa vännerna! (:


 PDOL
Norlie & KKV

 :D

 No limit
Kan man då lugnt säga...
 hojja ^^
 Thaimat = 







 Mums :)


2012-07-29

PDOL

A super funny weekend! 
Fredag: Vi far iväg på en 3 timmars tågresa. Jag, jasse, mikkis och hennes bröder. Sedan bil till piteå. Väl framme for vi ut på raggen med robin vid 22. Det slutade med att vi åkte vatten skoter till hans låstsas farsas stuga. Var där ett tag och kollade runt. Provade på en väldigt skum mask. När klockan var vi elva skjutsade robin tillbaka oss. Fyfan vad roligt det var å åka! :) Därifrån tog vi en omväg hem o chillade, tills vi somnade hela bunten. 
Lördag: Vid 10 vaknar vi upp, ny vakna förbereder jasse å mikkis för att duscha. Medans hamnade jag med boken och kameran. När de var tillbaka fixade vi till oss och åt frukost. Sedan ut till stranden, fota och tillslut kom robin. Nån timme sedan for vi in till stan. Vad folk det var och musik. Härligt och vandra runt. Efter att varit på 3 affärer hittade jag på cubus ett par mysbyxor och på bikbok en skjorta. Också i mera mystyg. Vid 4 for vi hemåt och robin drog iväg med sin morsa. 

Timmarna gick och vi fixade klart oss, robin kom och vi gick hit och dit på havsbadet innan vi tillslut tog bussen in till stan. Fan vilken bullshit.. de trodde att det skulle kosta 11:- men jag fick en smärre chock när han bara "Det där räcker inte, det kostar 50:-" Heh.. vadå onödigt slös. I alla fall kom vi fram och stod till ingången och väntade på adde. När han väl kom, gick vi in. Då var klockan vid 8 och vi började vandra runt och till "lill" scenen. Där trängdes det och sjöng med till KKV norlie låtar. Då var det inte lika mycket trängsel som senare. Jah, vi gick därifrån redan innan han var klar och åkte karusell.. eller jag åkte bara en gång. Det var så att robin, mikkis & jasse ville åka No limit sen. De försökte övertala mig men jag ville verkligen inte. Så jag, adde, axel och felix for runt å kollade medans. De köpte mat och tog ut pengar. Väl tillbaka mötte vi adde vid karusellen och de andra skulle just åka. Jag fotade, så klart. Resten av kvällen for runt, mötte på folk, åkte mera karuseller, lyssnade på banden som spelade lite varstans, åt och sedan vid 11 gick vi till stora scenen för att lyssna på timbaktu. Då stod vi näst längst fram. Kan ju säga att när han väl började = började kaoset för oss. Det var då som sagt jag, jasse, mikkis, robin, axel, felix, linnea och sanna. Vi for hit och dit. Föll nästan och förutom att försöka lyssna på han fick man försöka hålla sig på fötter... hojja x) Å innan det hela började så kom det nå fulla yngre norrmän och började snacka med oss, gav oss high five, började hångla med brudar o ställde sig framför oss. Så vid vissa tillfällen fick man putta de fram för det for bakåt. Tillslut pallade de inte med trängseln så vi försökte då tränga oss igenom publiken. Det var då just så man kunde komma sig fram. Först kom vi fram till ett mitt stängsel och jag sa till det andra att vi kommer inte komma igenom. Men tillslut gjorde vi det.. haha..Men vi tappade bort linnea, sanna, axel och felix. Men vi fortsatte vidare till karusellerna, mötte på fler folk, tog det chill, vandrade runt osv. Å slutligen slog klockan 2 å vi åkte tillbaka till havsbadet. Trötta, glada och full i snack. :D 

Idag: Vaknade upp att det regnade och under dagen blev det då att packa klart, fixa oss och for ut på en tur, köpte ben & jerrys och tog det chill. Nån gång vid halv 4 var vi på väg hem. Jao, nu är man hemma och ville inte att helgen skulle ta slut. ^^ Det var ju 2 års sen jag var där mer mikkis och lika skoj att komma dit igen.

Bilder kommer upp imon!

2012-07-26

Kort om dan

Igår var jag hela dagen med jasse. Vi for på stan, jag gav hennes present, flummade och hade filmkväll. Riktigt roligt att umgås igen efter så länge :)

Idag vaknade jag upp vid 12. Tog mig en dusch och fixade mig sedan inför dagen. Det blev att jag hjälpte mamma i trädgården med att vattna blommorna. Sedan ut på en lång promenad ut i skogen med rokcy & monty. Väl tillbaka for jag och pappa iväg till frasses. Å resten av dan har jag tittat tv och tagit det chill. Ska nu kolla simpsons & börja packa inför imon :D

2012-07-24

Back in North pole ^^

Hejsan svejsan i nordpolen. Jepp, då är man hemma igen efter nått våra destinationer genom regn, dimma o solsken.


På fredagen kom vi dit ganska sent, men efter att packat upp for vi på en promenad till badplatsen. Älven hade då hunnit höja sig några meter, så det fanns inte mycket till badplats. Även så var det folk där med många hundar. Tydligen tältade de där.
Lördagen var jag ganska mycket inne å läste, hjälpte mamma, sparkade boll med hundarna, tv och tog det helt enkelt chill. Söndagen blev även en mera inne dag då vädret inte var på våran sida. Men på kvällen for vi upp till berget.


Klockan 6 en frostig måndag var vi redan på väg mot luleå. Efter kurvor och hinder var vi sedan framme nån timma sedan. Då vilade jag en stund i mosters soffa. Mamma duschade och gjorde sig redo för att fara till sunderbyn. Resten av morgonen duschade jag, åt frukost, läste och kollade tv. När mamma sedan kom tillbaka for vi på stan, storheden & max - godaste hamburgarna. Fick med mig två linnen, nya leggings och en top. Sent på kvällen for vi sedan hem till stugan igen. På morgonen idag åts det först frukost och sedan i 5 timmar solat ute på bryggan, kastat pinnar till hundarna och tagit ett snabbt dopp - kallt. Blivit en aning brunare. :D 



























Å nu är man då hemma efter 2 timmars bilresa, med musiken på och packat ur en fullastad bil med allt från påsar, väskor å blommor. :)