2010-12-31

Jag hittade den... x)

För en stund sen har jag ätit en smarrig tacos middag och nu hittade jag webcamen på datan. Så jag har grejat med den.. hahahah... XD Men som sagt är det nyår och redan har grannarna börjat skjuta raketer. Heh, vad kul jag verkar ha. ;)

Tänkte bara skriva GOTT NYTT ÅR alla och ha en rolig nyårsafton. :D


Bilder av 2010, som snart är över




Bara en liten del av alla ;)

Nyår idag :P

Alltså jag har knappt sovit nått och känner mig rätt så trött... heheh...har sovit över hos Olli. Vi var verkligen flummiga. Garvade åt allt... Ett tag skulle Vicke vara seriös.. ja det gick som det gick. Själv fick jag mina skrattattacker.. hihihi.. hatar dem! :@ Nu för en stund sen så har jag kommit hem, och vi har fått Internet till datorerna. :D

Idag är det ju Nyår :) och det blir att fira den med familjen och Margona o hennes ungar. Burarna ska fixas och ... vad ska jag mer göra idag? .... äh jag hittar på nått, som jag alltid gör. XD Annars nås jag på mobilen ;)

2010-12-29

2


Två redigerade bilder av många ;)

Äntligen har man fått den!!! :D

Nog är man sen med att skaffa bärbar data, men nu än aldrig. Igår så hämtade vi dem från Bjarne och satt där ett tag. Riktigt najs. :P Är jätte glad! =D Tittade film igår från den, bra bild och ljud. Tv tar pensionen...hahah.. Jaja, idag blire väl att promma med hunden en sväng o nu ska jag redigera bilder och äta frukost. Magen kurrar.. Lägger väl in dem bilderna senare.

2010-12-28

Storleken på kärleken spelar ingen roll, liten som stor, den är lika stark
Att ha än att inte ha.. <33


Jag började tänka på kärleken. Min tur där är inte stor, om man nu tänker på den dära "rätta". Nog har man sett nån sötis och så. Jag...vet inte... Det var ju så att en kille (nämner inge namn) fångade mina ögon. Men vidare än så har det inte gått. Jag blev helt ärligt kär! Men nu så tycker jag bara att killen är söt å så... Själv tycker jag att kärleken är både härlig och vacker men i samma veva hemsk och ful. Kärleken kan luta mot så många håll. Som kärleken för ett djur, familjen och den dära killen. Kanske för en kompis som man bryr sig om. Den är ändå rätt så najs. Om man bara kunde få hitta sin. <3

En till dag i livet

Hm..nu äre ju så att idag, nu har Margona och de kommit! + datorerna. Otur i oturen, för alltså när dem kommer upp blir nästan alltid någon sjuk. Jag kanske överdriver lite men det känns som det. Det är nästans som det...heheheh....XD Nemen nu överdriver jag mycket. Hihihi..

Just nu å lyssnar man på Jordina Spark med låten "Don't let it go to your head". Den är rätt så bra men inte lika bra som hennes andra låt " One step at a time". Jag ska också snart hoppa in i duschen. Idag, senare ska jag väl kanske gå till mamma och hälsa på dem. Jao...jag har inte planerat nå som jag ska göra, men som alltid så hittar jag på nått. :D

God Jul på er alla läsare ;)

Och ha en fortsatt gott jul-lov!

2010-12-27

Från då till nu..

Nå vare ett tag sen jag har skrivit nått men det är ju så, helt ärligt har jag inte haft lust. Men men..

Jul är det. I fredags så firade dess med ett gott julbord, julklappar och moffa, morbror + hans familj kom och Joel. Det var en trevlig julafton. Fick en morgonrock, pengar, parfym, godis, smycken, kalender och en bärbar data (snart). Helt nöjd såklart. :D Sen så har man köpt ett par nya vinter skor å kläder. Det är ju så att vi (jag, mamma, syrran å moffa) for till Luleå igår. Sovde över hos Annika. For till stan och shoppade. Steffi har blivit sjuk och jag hoppas att jag inte blir sjuk. :S Inte fint.. för imon kommer Margona, Linnea och Johan från Stockholm + våra datorer. YEY!!!

När skolan börjar så får vi en ny elev i klassen, Emil Johansson. Roligt...inte det rätta ordet men det blir väl intressant..tror jag...

Livet har gott vidare sen jag sist skrev och på skolavslutningen fick vi våra betyg. Dem blev väl sisådär. Var rätt så nervös innan. Terminen var rätt så stressig men samtidigt kul. Alla dessa prov å läxor... hojja, nog är det skönt med lov! :)

Jaja ska väl nu ta och äta lite å börja fortsätta med mitt skrivande. ;)
Jo lägger väl upp lite bilder senare.

2010-12-03

En lite lugnare dag...kanske

Ännu en dag med prov. I engelskan denna gång. Slut på prov äre inte. Nästa vecka har vi ett matte och ett no prov... Jippi.. :( Vi läste efter det upp våra noveller för sjuorna i grupp. Det gick som det gick, desamma med provet. Men livet slutar inte för det. Utan när jag kom hem så tog jag bara det lugnt och efter fem for jag med mamma till tjotti för att levera kakorna till alla. Det tog några timmar, alla ville ju prata. Lite kallt vare att sitta i bilen och vänta men när vi var typ klar så for vi till moffa. Han hade också beställt. Vi stannade där ett tag och sen förbi två hus innan man bar iväg hemåt.

Och nu sitter jag här.. Med hängande ögon och tanken att gå och sova. Men jag hade så stor lust att skriva så jag var ju tvungen. Jo förresten så fick man ju mvg på kemiprovet :D Nog är man ju stolt över sig själv.

Jajah ska väl ta och gå till sängs...strax :P

2010-11-29

Skoldagen ovanligt lustig.. :P

Idag var en riktig flummig dag på skolan. XD En rolig skoldag. Först på tyskan kände jag mig konstig och skrattade en hel del.. sen i gupprummen. Sen under dan kommer jag på att jag har utvecklingsamtal, efter att jag har slutat. Så det var bara att ringa mamma och få dit henne halv 2. Det var ju så att jag hade inte tittat genom IUP-pärmen å så. Jag skulle ha den 10 min efter att vi slutat så jag gick lite tidigare från lektionen... :) Under dan så spelade vi kort på 8 pers. Det gick som det gick och jao.. den var helt enkelt rolig. =D

Nu på eftermiddagen har jag hunnit hjälpa mamma hämta lådor, skrivit läxan och ... det var allt. Heheh, dagen har gått otroligt fort..host...nej men allvarligt så känns det så.

2010-11-27

Gonatt..

Idag har jag hunnit fara med Steffi till dollars. Under bussresan stötte vi på Olivia å hennes kompisar. Har också varit på en prommis med hunden och nu håller jag på att redigera bilder. :) Men jag ska väl snart i säng.. host.. :D

14.09

Igår kväll såg jag tre filmer - Salt, From paris with love och The book of Eli. Dem två första var väl sådär bra och den tredje...hm inte en som jag rekommenderar att se. Just nu så skriver man på teknik läxan och ska väl börja fixa mig. Vill inte se ut som ett risbo när jag ska fa till dollars. Det e ju så att man vaknade efter tolv för man gick och la sig efter tre. Heheh, sen vet jag inte vad jag ska göra... lär väl hitta på nått. :)

2010-11-26

Kyla å snö vart du än tittar

Nejmen nu sitter man framför datan igen. Veckan har gått och nu äre helg :D Gissa om jag känner mig lite stressad. Igår hade vi prov på kemi och det gick som det gick. Sen kom en tjej från Texas och pratade med oss. Det var en lite roligare svenska lektion. Idag så fick vi på matten bestämma om vi skulle ha trä eller sy, å det blev efter ett svårt val sy. Det är ju så att vi fått en ny lärare och hon ville att dem som skulle ha sy skulle välja vad vi ville beställa o så. Men jag och Jasse ska börja sticka ;) Hade ju trä förra året och de var verkligen kul. Vi var inte många men det var det som var skönt. Men, men...sy lär väl också bli kul. Hoppas...

Idag har jag hela dan varit hemma och chillat. Veckan har jag bara pluggat och tänkte ta en lugn dag ida. Även fast jag har jätte lust att vara nån annanstans.. Vi är hos pappa helg och konstigt nog äre superkallt här. I alla rum. Men gissa om man har frusit och fortfarande gör. Fast elementen är på max....konstigt eller? Jag och min trocadero ska senare titta på film. Jag vet inte om jag ska ta en skräckis eller nått annat.. Jo, förresten har räknat mina pengar jag har i spargrisen = 301,5kr i en, fem kronor och en 50-öring! Man är en liten sparis.. :)

Jajaj nu ska jag spela lite, skriver väl mer i helg om jag hinner =P



2010-11-22

Barndomsminnen

Minnena av barndomen får mig att sakna tillbaka dit. Jag får en känsla att få göra om det, att få vara den lilla tjejen som sprang omkring och lekte. Den tiden då man inte hade några problem eller bekymmer.

Nog är minnena och tiden nu bra. Men ändå så får jag längtan tillbaka. Dem får mig att le lite extra. :)

Måndag, en helt normal dag

Känner mig duktig. Jag har städat mitt rum, pluggat, varit ut med hunden, ritat och en massa. Hunnit med en hel del. I skolan har det inte hänt nått särkilt. Jag hade lite tråkigt här i slutet av dan så jag blev lite kreativ och tejpade upp kort på min hylla. :D Det blev lite roligare. Jo jag har fotograferat lite också... hm... Just nu sitter jag hos pappa och lyssnar på spotify. Vet inte vad jag ska skriva. Det har ju som sagt inte hänt nått sådär jätte roligt idag. Men jag ville bara skriva så det blev väl nått litet inlägg. :)


Jaja, nu ska jag ladda upp bilder från kameran klart.

2010-11-21

För varje snöflinga som faller...

...faller jag för dig

FunnY ^^

Det har varit en funny vecka. :D Umgåtts, ridit, skola å en massa. I fredags for jag till byn, där jag hjälpte mamma och moffa att stoppa upp lysslingor, sen hämtade vi upp Mikkis. Vi for på Dollars o Konsum. Sen bar det iväg mot mig då jag åt, packade och fixade till mig. Efter det hämtade vi upp Jasse, lämnade av packningen och for till stan. Där kollade vi på premiären för WC. Under tiden på stan han vi gå lite runt och fika. Resten av kvällen spenderade vi hos Jasse då vi skulle sova över. Det blev en hel del skrattande, pratande, spelande och sovande. På lördag var vi hos henne enda tills klockan 6 då vi drog till byn. Åkte hem efter tio nån gång. Idag har jag vaknat klockan halv åtta utan alarm...hm...undra vad jag vaknade av. Men jag somnade om i en timma, då mobilen sen ringde. Steg upp, fixade mig och sen for jag till kyrkan. Åkte dit med Sandra. Emma och Linnea var också där. Efter gudstjänsten fikade vi och jag åkte hem. Eftermiddagen blev att duscha, rensa burarna och sen kalas. Så nu efter allt så sitter jag med min trocadero och har just kommit hem från kalaset.



Ska väl snart dra hem för jag måste plugga. :( Men om man måste så måste man.

2010-11-17

OnSdAg

Den här veckan har det varit tjatigt med läxor och prov pluggande men det är ju sant. Idag tänkte jag inte gå på konfan för att skriva på rapporten. Men jag gick ändå... Äntligen har jag blivit typ klar med den. Har lite finslipande att göra. Ikväll måste man också träna på svenska å tyska läxa. Jao tänkte bara uppdatera lite och ska väl ta mig en läsning på kemin nu. ;)

2010-11-16

Lalala (=

Redan tisdag eller? Heheh, har börjat skriva på teknik läxan. Det är ju så att man har en hel del. Tre läxor, ett prov till nästa vecka. Som tur är så flyttade Tony upp kemiprovet för annars hade det gått ... dåligt.

Tidigare idag har man ridit, ätit och bara tagit det lugnt. Jag var verkligen trött imorse. På tekniken fick vi se på filmen I-Robot och som jag skrev har vi en läxa till den. Sen hade vi bild och jag blev klar med skuggningen. Jippi! :) Idrotten hade vi bad...yey...Då hade vi ett simtest. :( Undra hur det gick.. hm.. Det var en rolig...(not)..skoldag.

Men jag lever å imon tar jag dan som den kommer. ;)

2010-11-14

Vaknade vid nio... = trött

Hihi, sitter här vid datan med en fanta :) Jag har kommit hem från gudstjänsten. När den var klar bjöds det på fika. Jag var där med Evelina och Matilda. De två skulle sen på badet och jag tog bussen hem. Men innan bussen hem for jag förbi konsum och köpte med mig en godis till pappa å fanta till mig. Dagens planer är väl att plugga och promma med Rocky. :D

Det är rätt så bra väder. Sol men kallt... Brrr.. Jag har fotat lite vinter bilder men det får bli en google bild tyvärr. :/

00.57 en sen natt..

Ska väl snart ta och gå till sängs. Ska till gudstjänsten imon på morgonen. Den börjar elva och jag vet inte hur jag ska orka mig upp imon. Hm...ska nog gå och kolla en buss. ;)

2010-11-13

Love me for who I am

Hihi, igår kväll gick jag och la mig först efter fyra och vaknada idag vid tolv. ;) Jag har hunnit vara ute med hunden, tagit grejs från mamma och läst lite No. Nu har jag tänkt att jag ska skriva rapporten. Problemet är bara att jag vet inte riktigt hur... hehe...men jag kommer nog på det. Det e mitt minsta bekymmer just nu. Jag har ju en hel del läxor att träna på och såklart ett prov på onsdag... yey... :( Jajja nu ska jag ta mig an denna rapport.



2010-11-12

Nanana :)

I kväll har man suttit på data/tvn. En stunds Idol tittande, ovanligt nog. Jag är inte så mycket av en person som tittar på det. Men nu när syrran är där så har jag kollat en stund. Hon har fait dit med Emma å hennes familj. Tyvärr så såg jag inte henne...det var ju rätt så omöjligt. xP


Är rätt så trött..och tänkte att jag kanske ska ta mig en titt i NO-boken och börja plugga...hehe lite sent kanske men jag har ju min TroCadEro som håller mig allärt eller får mig att somna... (=



Gonatt på er alla...zZ...

Helg = BäSt!

Jippilie det e helg :) Fast man ska till största del bara plugga.. Men det blir väl mer att göra än det. Som idag ska jag också ut på en promenad å handla lite gött. :D För ett tag sen har jag kommit hem från skolan. Det e härliga fredagar för vi slutar så tidigt, 10.50, men bussen går 11.53... ;/ Hm...vad ska man mer skriva. Det har ju inte hänt så mycket.. Jaja ska väl strax spela lite och sen äta mig en macka. Magen kuuurrraaarr =)

Skriver väl lite mer under helgen när jag kanske gjort liter mer :)

2010-11-11

-.-

Kan nån bara skjuta mig i huvudet så jag slipper det här! Kan nån ta bort lidandet....ilskan...BORT! Jag orkar inte fösöka spela perfekt, vara det underbara barnet...Skjut mig bara. Jag PALLAR inge mer... :((

2010-11-10

Tjoho thohej :)

Jao, nu sitter man här framför TV:n!! Det e ju så att pappa fått en ny tv och nu kan man koppla datan till den. I alla fall så har jag nu suttit här ett tag med novellen. Jag har just blivit klar med den och bara svenska läxan kvar. Inget speciellt har hänt så...ska väl ta mig en klunk juice och lämna datan till syrra ;D

2010-11-08

=):

Lovet = slut... :( Men, men nu har man just kommit hem från skolan. En ganska så lugn..."host"...dag. Det blev på tyskan ett prov..eller Viktoria ville kolla vad vi kunde å så. Sen på svenskan hade vi istället engelska. Jag kom inte så långt. Hehehe, satt i ett grupprum med några flumbarn XD Sen vare lunch, svenska istället för eng. och matte på slutet. Matte-provet fick vi tillbaka och jao...de gick som det gick... och nu sitter jag här. Snart ska man väl tassa till pappa, har tänkt promma med Rocky och efter det... vet jag inte. ;) Jaja ska väl äta en macka och strax gå. :P





Yey om några veckor... = JUL!!

2010-11-05

Dagens planer och imon...

Nu ---> duscha, fixa mig och packa. Sen ---> kanske ta en promenad innan jag å Jasse far till Mikkis. Sova över och imon blire fest. Det e ju så att Michaela Martinsson fyller år på söndag. Grattis! :D Så imon ska hon ha fest. Jag och Jaz ska hjälpa till. Vi blir några stycken. Idag hade vi tänkt planera lite vad vi ska göra osv. :) Jag lär väl skriva på söndag lite om helgen, om jag nu inte haffar åt mig en dator hos MiQ.. XP

- Half evil Half good -

2010-11-04

Vad jag hinner med mycket!

En ganska rolig morgon det har varit. Först vaknar jag och drar ut på tiden då en liten svart King kommer in. Mosar mig och tillslut när jag fått bort han från ansiktet tar mamma ut han. Sen steg jag upp och far en halvtimma senare iväg mot stallet. Jag har pysslat om Mojje lite. När jag kom till han stall så var ägaren till Trulsa där. Jag gav hästarna lunch och borstade han. Mockade också + lite foton. Fast inga skarpa tyvärr... :):

Någon gång på eftermiddagen ska vi till Tjautjas. Hoppas Mikkis är hemma. Jasse kunde inte följa med så... Men, men jag ser väl vad vi hittar på. Kanske går på en prommis med hundarna. Jaja nu ska jag ta och äta lite frukost. Han inte äta någon innan jag for. :D

2010-11-03

The Cove

Rena tortyren måste jag säga. Att vi lever i en så hemsk värld. Människan är jordens undergång. Det dem gjorde mot dem stakars delfinerna... :C Även andra djur som utsätts för grymhet är så....Hoooj!! De är tur att det finns personer som faktiskt bryr sig om miljön, djuren och framtiden. Ååå.... :´( Tänk att de som dem filmade i Japan verkligen händer och fortfarande händer. Varför? Blä.... och inget kan man göra. Inte för de stakars djur som dör för att människan ska kunna fylla sina behov. Eller hur jag nu ska uttrycka mig. -.- Hoppas nån såg The Cove idag. Då kanske ni fattar vad jag snackar om. :S



2010-11-02

Härlig dag, inte sant?

Jippi Dippi nu har jag just varit på ridlektion. Vi hade fritt och jag red Fabbe. Fabbe är verkligen en fin häst. Det är inte ofta han går på våra lektioner. Det blev mycket voltarbete och galopp. På väg från stallet så kom jag på att tidigare idag hade jag funderat på om det var min mammas födelsedag och då skulle jag kolla körkortet. Så det gjorde jag och upptäckte att det var hennes födelsedag idag. Jag sa det och mamma hade inte själv kommit ihåg. Dotter som mamma: Lika glömska XD

Tidigare idag har jag gått på en lång promenad med Rocky. Det blev en sväng i skogen, genom kyrkogården och sen till konsum där pappa hämtade upp mig å Rocky. I samma veva for jag in på affären där jag köpte mig en Fanta Wildberries och en Marabou. Mums... sitter och äter den nu ;)

Imon ska jag tidigt fara till Mojje. Pysssla om han och fota en hel del. Sen efter två far jag nog hem med mamma. Steffi har ridlektion kl.13.00. Sen efter det blire väl att fa på stan med Jasse och Mikkis. Jaja nu ska jag ta min godis och dricka och pysa till tv för det är Desperate Housewives och sen The cove. C=

2010-11-01

~N~A~T~H~

Som jag skrev tidigare var jag till Tjotti idag. Vi for förbi kullekoisken för att fylla på mobilen. Där fick jag ett simkort gratis. Så nu har man nytt nr. och nu hemma hittade jag ett nytt minne. Yey! I Tjotti var jag med Mikkis några timmar och när jag skulle hem bestämde vi att vi skulle höras imon eller ons, för att se när vi ska va med varan igen. :)

Imon ska jag rida lektion och jag hoppas det inte orkanblåser som det gjorde idag så jag kan rida Moije innan. Vill ju rida han :D
Hm...har inte så mycket mer att skriva. Men ska väl ta och kosa till säng strax så - GoNaTt ^^

-


Haha det blev ingen Jasse idag utan drar till Tjotti. ;P

Fint väder eller?

- Det andra inlägget kanske inte var så uppiggande men just nu känner jag mig så -

I alla fall så tänkte jag inte skriva om det utan idag är det en bra dag. Vädret är fint, jag är fixad och klar för dagen. Ska väl va med Jasse senare idag. I lördags han vi fara till Lindex och dem affärerna. Men jag fick med mig hem nagellack (ljusrosa o vit), snygga fingervantar, tuggummi och en godispåse. Jo vi var ju också på dollars, coop.

I fredags var jag och klippte mig efter skolan. Är riktigt nöjd. Toppade och klippte upp det. Jag har tjata på mamma ganska länge. Nu äntligen har jag gjort det.

Jaja nu ska jag fortsätta med lovet som alla andra =D


Slänger in lite redigerade bilder för skojskull :)

2010-10-31

Ett så roligt inlägg...

Jag dör inombords...eller ååå...jag har så många frågor men inga svar. Förrvirrad...vet inte om jag ska må bra eller dåligt just nu. Vill ju alltid må bra men jag orkar bara inte vara glad jämt och ständigt. Det e så lätt att inte bry sig, att låta allt bara gå som det vill. Men å andra sidan så är jag - glad - för det jag har...men...jag vill ha mer av livet... :S

2010-10-30

LOoOV! ;D


Jippi, nu har vi lov. =)) En helv vecka som jag kan sova ut. I alla fall så har vi idag haft matte prov och jag hoppas att jag fick ett VG. Det känns som om något tungt har lyfts av axlarna nu när vi inte har nå mer läxor/prov.

Nu ikväll har jag farit med Linn, Matilda, Jasmine, Jackie på bowling. Det var gratis med UMD-kortet. Sen drog hela bunten till Jasse. Där vi flummade en hel del.

Imon ska jag va med Jasse och Mikkis. Gå till kyrkan på söndag och resten av veckan = inga planer just nu. Hm...nå mer som jag kan skriva om...? Nej, inget just nu. Gonatt = P

2010-10-25

Plugga och plugga

Hm...vad ska jag skriva. Det har inte hänt så mycket idag. Pluggat, varit hemma och tråkat. Men jag har lust att blogga så det blir väl ett udda inlägg, heheh.. =) Just för en stund sen blev jag klar med utkaset och har gjort lite matte. Ja...vi har prov på tors. svenska läxa, tyska läxa. Sen har vi LOV!! Yey, och Halloween äre i helgen.. :D Undra vad man hittar på för tok då? Nu sitter jag här och lyssnar på lite mousik.Blää... vad tråkigt inlägg det är. Äh, jag lägger in lite bilder så blir det lite roligar XD

2010-10-24

Vilken ---

--- helg! ;D Har hunnit med en hel del. På fredag red jag Mojje på kurs och det gick jätte bra. Sen gick jag direkt till stallet för att byta om och hämta övernattnings sakerna. Det var som sagt övernattning på stallet. Var med Julia och Alia. Det var väl rätt så skojigt. Vi for till Julia för att hämta linser (hon bor vid system bolaget) och vi tog bussen en bit tillbaka. Var uppe till halv 5 och steg upp vid 8. Väl hemma vare bara att fixa till sig och packa för man jag skulle till Tjotti. Fast då fick jag veta att jag var tvungen att vara hundvakt så vi for först vid 5 till Mikkis. Jag och Jasse har sovit över. Som alltid har vi haft kul och vi hyrde klubbis, spelade kort och såklart skrattade vi en hel del.


Hm...kan ju skriva lite om skoldagarna. Vi har haft tema-vecka. Temat "företag". I min grupp vare: Alia, Sara, Ronja. Vi hette TMP - Träning Miljö Pengar och våran produkt var träningsmarskiner och ett kort som tar upp el. Du stoppar in kortet i cykeln och börjar träna. Kortet laddas upp (el alltså) och då kan du använda den till ditt hushåll. I gymmet tar kommunen 50% av elen som du tränar och använder det till gatulyktor, skolor m.m. På torsdagen hade vi redovisning och van ett pris (kommer inte ihåg var det hette) på 800kr som vi skulle dela på. Väldig skojig vecka har det varit. Skriver bara lite sammanfattat :) Nått mer... jo, på fredag var vi lediga.

Vinter - den kalla årstiden

2010-10-17

Stallet idag

Äntligen hemma efter att varit i stallet hela morgonen. Jag gjorde en hel del: mocka, ta in och ut hästarna, tittade på tävlingarna, hjälpte Julia och var med Alia då o då. Senare idag vet jag inte vad jag ska göra...hm...jag kan ju kanske börja skriva på novellen.. =)

I veckan har vi tema. Temat företag. Vi ska hitta på en produkt osv. Är med Alia, Sara och Ronja. Tror att det kommer bli ganska kul. :D Jaja nu ska jag ta och spela lite.

Blää -.-

Nemen nu ska man ta och sova. Är ganska trött.. måste stiga upp halv 6 för jag har ju stallpass från 8-13... :(
Gonatt.. zZ

Lite bilder från idag :)