2014-10-04

Wild heart

Hej.. igen, de var som ett tag sen. Kan bero att livet har varit underbart de senaste veckorna. Har börjat intressera mig för en viss "sten", pluggat, diskuterat och skrattat i massor. For ju som sagt upp förra helgen och den var riktigt trevlig. Promenerade uppe på berg, spenderade en dag med jasse, bakat, varit med syrran & familjen och bara att vara däruppe är som semester - snö!-. Sen under denna vecka har man börjat läsa en ny bok "Spökstaden" som är andra boken om miss peregrines besynnerliga barn- en bokserie som är rätt ny men väldigt bra! Annars så målas de förfullt, är verkligen nöjd med bilden som jag håller på med just nu, som man ur en dikt skulle tolka till bild. Valde en egengjord dikt.. så ah. Em vad mer.. var på föreläsning i torsdag om psykologi (hade ingen lektion på fredag då)- kurt, föreläsaren, pratade om ledarskap, psykodynamiska miljöer etc - intressant. Vandrat och fick ett öga irriterat rött, mindre kul. Skolfotografering - gick sådär. Sysslor i allmänhet som man inte kommer undan.
Till de som hittills varit de roligaste är nog igår då man efter varit på promenad och blomsterlandet där de köptes fina blommor & ljus, for på förfest hos emelie med jen därefter vi gick till krogen, Allstar. Första turen för mig. Hade fint sällskap, träffade folk, drinkar i blå, rosa, gula och dans. Bara musiken och allt rörelse, liv gjorde kvällen toppen. Såg väl ett span här och där.. hehe. Vid 2 tiden drog man nattbussen tröttsamt hem och sen slog john blund in fort.

Idag vaknade man upp ganska omtumlad men inte värst bakis, tur nog. Sett film, försökt vakna till liv, ätit och bara degat. Just nu är ljusen, musiken och trocadero närvarande och plugg. Så ska väl ta tag i att läsa lite, städa åså. Vädret suger men ler endå- kort och gott - de rullar på fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar