2014-10-24

Höstlov

Wolf💜
Vintern är officiellt här och slasket. Var inte så mysig förmiddag, blött, stormigt och kallt. Men de var bara att ta sig igenom den, fara hem - packa klart, äta o åka tillbaka för att ta bussen med syster mot mbgt. 
För vi har äntligen lov!

cool | TumblrTrött, glad, nöjd och beslutsam. Skrattat inombords över att fått A och C på uppgifter. Målat med inlevelse och slitit under hålet för att göra klart mammas present- ljusbehållare. Hackat och pustat. Frustat och radion har sprängt i väggarna. Spenderat tid med Fanny efter skolan en dag- lagade middag, flum, film, trevligt! Sett musik i aulan där välkomnade av ungdomar från Haiti, New Orleans å Sydafrika sjungit, som ska vara här en vecka med att göra olika framträdande etc. Diskuterat de ena och de andra. Läst förfullt och blev paff över slutet, stor cliffhanger. Återstår att vänta på tredje boken..suck.. Här på slutet har man vandrat fram och tillbaka på stan för att finna de man sökte- linser, byxor, sprejfärg, ring. Längtar så till nästa helg om de blir av med att fara ut med jasse. Klä ut sig + krogen. Diskret blir de dock med att vara en sorts djävulsdemon med slingor, röd/svart bas och linser. Kommer nog bli riktigt roligt! Sammanfattat min vecka, som har varit helt lugn, som de ska vara

Också under lovet planeras att umgås med Linette/Agnes + familj. Fotografering, massor utav promenader, bomba lägenheten med halloween prylar (excited), karva pumpa, spel, beställa saker o mys m.m = härligt!
5 spooky 3D effect animated gifs for Halloween

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar