2014-03-08

Imorgon tar de slut

Lite smått tråkigt att man ska hem imon. Fast innan man hinner blinka är jag uppe igen då de är marknad nästa helg. Så de gör väl saken lite bättre och att de bara är 5 v till påsklovet och 13 till sommarlovet = inte länge alls! 
I alla fall så har man resterande dagarna: 
  • De vanliga- promenader, handla, äta, sova, skratta, bokläsning, busat med hundarna, spelat spel m.m
  • Sovit över hos jasse- Pratade om allt i flera timmar, hann ut en sväng med hunden och tillslut somnade vi vid 6 på morgonen och vaknade upp vid 11. Efter fixat till oss for hon på en snabb fotografering och sen iväg på bowling med Hampus och Celine. Hade en trevlig stund och var ju roligt att bowla då man inte gjort de på minst ett år. Sen åkte Celine hem och vi gick till Laguna där de åts pizza. Därefter promenerade vi hem igen till jasse, tog de lugnt och sent på kvällen kom man hem.
Å idag for man först ut o skidra med vovven (dock var föret sisådär då de snöat ute men sol och storm, klagar inte), duschen & sen hämtmat. Under kvällen for mamma & jag ut på en promenad och med syrran har jag sett en film, lejonkungen. En klassiker man inte blir less på. Nånå, har även efter om och men fixat datan/ mitt internet som tjorvat, laddade ner firefox & är super nöjd. Just nu blir de väl att dejta kudden och få sig lite sömn, ska ju trots allt ut med syrran på äventyr tidigt på morgonen. ^^ 

Goodnight 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar