2013-04-08

Sluta tänk och släpp loss

Oj, de senaste dagarna har varit händelserika. For på onsdag till Ollis stuga. Där hoppade vi från tak, grillade korv, åkte skoter/tolkade med madrass, läste, skissade, spelade spel, tog det chill, snackade om allt möjligt osv. Sara kom på torsdagen och vi var där till lördagen. Fick också lite färg i ansiktet då det var fint väder i stort sett varje dag. Sen när man kom hem for jag med mamma, hundarna & Tuula upp på berget igen. Där var det en hel del folk men vi kom upp till toppen och just innan träffade vi på en man som ägt företag, gjort malmgubben i malmberget och inte behövt göra mat i hela sitt liv. Vilken fru han måste ha! I alla fall så fixade jag mig när vi kom hem, åt middag och åkte ner till Olli. Där blev man bjuden på pizza, vi tog det lugnt och träffade på folk. Hade det awesome! 

Söndagen blev dagen man packade in allting igen.. och inte lite var det. For också ut med Rocky på en sista promenad, tog farväl av mamma (hon ska opera sig i Umeå denna vecka) och åt middag medan man kollade tv tills jag skulle fa ner till bussen. Resan var inte alls jobbig och några timmar senare var man tillbaks i Luleå. Tråkigt att lovet redan är över men nu är det bara 8 veckor och några dagar kvar innan sommarlovet!! :D

Så idag då. Jo den var otroligt seg i början. Gäspade och ville bara sova. Men som tur var fick vi se film på nk och på engelskan lyssnade vi på ett stycke och fick plugga grammatik  Under filmlektion skulle vi egentligen på en sorts studiebesök men det hade blivit inställt så vi fick redigera klart filmerna istället. Innan jag sen for hem handlade man på willys och nu resten av dagen kommer man göra bort läxor och kanske se ett avsnitt av nån serie. 





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar