2012-01-31

Vecka 5 och lov om 5 veckor

Vilken helg.. fast om man nu varit hemma för det mesta har det ändå hänt grejer. Farit å skidra, till hoppbacken med mamma & hundarna, umgåtts, plugg osv. Har verkligen varit ute en hel del. Vet nu också att det inte blir nå Naturbruks, utan det blir som vanligt Estet men på både orterna först Luleå, sen Kiruna och på tredje vet jag inte, kanske samhälls i Kiruna inriktningen beteende vetenskap.. Men måste göra valet idag annars blire inge gymnasium. 


Finns inte mycket mer speciellt som hänt, skola och där går tiden sakta, stallet idag och sen göra engelskan klart. 

2012-01-27

Somebody that I used to know

Ljusen är tända och trocaderon står på bordet och själv har jag planerat att skriva på engelskan. Plugga kanske inte är det första man gör på helgen men det är så att jag har hela eftermiddag farit runt med pappa - hämtat pizza, syrran och sedan förbi dollars. Även så har man tittat tv och promenerat med Rocky. Å nu sitter man framför datan. 


Finns inte mycket att säga om dagarna som gått, har pluggat på läxor, promenerat i timmar och gjort det vanliga. Kan ju säga att min träning är nu i full gång på allvar och det har blivit en vana för mig. Känner att allting är på rätt spår.. hittills..  Gymnasiet är klart. Blir 1. Estet-Luleå 2. Naturbruks programmet och 3. Estet- Kiruna. Skönt att man får det avklarat. Funderade under dan och kom fram till att jag de senaste dagarna varit lugn.. med det menar jag att fast det varit lite stress med skolan åså så har jag ändå behållit lugnet. Lite för lugn och för någon dag sen var jag så trött hela dan att mina ögon ville fällas igen. Men imon ska man på med skidorna och ut på spåren med vovven. Hoppas nu det bara blir något sånär bra väder. Även så blir det väl att hitta på massa annat skoj såklart. 


Nåja, ska väl börja med läxan och fortsätta med diggande till musiken. 

2012-01-23

Du är saknad!

Om du bara visste hur mycket jag saknar att vara med dig, vi som brukade ha så roligt, själv och med andra. Du känns verkligen långt bort, oändligt. Å som om jag inte känner dig nå mer..


Men livet gick vidare och vi med. Så synd bara.. du var/är en jordnära och underbar snäll vän


Miss you old friend! 

2012-01-22

Du är ju som gift, var är botemedlet?


Helgen - varit med Olivia fre- & lördag. Vi har promenerat, prata om livet, varit på stan och ätit en god kycklinsallad osv. Just idag blir en hemma dag då plugg, laga laxpytt och promenader räknas in. Om man hinner kanske någon skiss skapas. Jag har verkligen inte alls lagt tid till att antingen läsa böcker eller skissa. Men som vanligt har man mycket annat att göra. Oroa sig för nästa dag och skolan. De är ju bara några dagar innan jag ska ha bestämt mig för gymnasiet. Nog är jag bara "lite stressad". Känner att jag vill göra SÅ mycket och hinner just med hälften varje dag. Får helt enkelt göra upp ett enkelt schema så jag kan rada upp vad man ska göra på dagarna. Skissblock och almanacka nästa köp. :) 

Men nu ska jag börja med dagens sysslor och sluta lata mig här.



2012-01-19

Hear me now

Diggar en grymt bra låt och gör gympa läxan som strax är klar. Har bara bilderna kvar att göra. Finns inte mycket att säga om dagen. Det har inte hänt nå ovanligt, utan de vanliga - rensa bur, ätit, handlat och chillat. Härligt värre var väl att vi bara hade två lektioner - sv/ma & slutade 12.20.


Imon har vi sovmorgon till 10, dock får man ta 9.11 bussen då ingen kan skjutsa mig. Ingen fara, sover på skolan  I alla fall så har vi bara no/slöjd. Fast vi slutar  som då är mindre roligt. Hm... avrundar med låten och fortsätter med min just vanliga dag 

2012-01-18

Tankedyk

ÅÅÅÅHHHH! #@'!?F*~ Jag känner mig så... jag vet inte vad. Det är för många känslor inblandade, att jag vill bara slå sönder dig och allt! Hat, glädje, sorg.. kan inte urskilja på de. Vill bara...skrika.. är så förvirrad just nu. OM jag bara kunde radera bort.. bort det som jag inte vill känna så skulle allting vara så LÄTTARE! Men får väl helt enkelt vila ut mig, dricka te och dras med det. För hur mycket jag än gör så kommer det bara bli värre... och det blir bra.. det blir det alltid i slutändan, fast det dyker upp nått nytt att ogilla undertiden. 

Alltid samma gamla fråga snurrande omkring i skallen "Varför ska det vara så svårt, när allt annat verkar vara så lätt?" 

Jag funderar verkligen för mycket på saker, överanalyserar det till något som det troligen inte är. Kan jag bara inte sluta se och sluta lyssna på det som jag inte vill se eller höra. Dock så intressant att det misslyckas varje gång att proppa öronen.. åååhh!


2012-01-15

Ålder spelar ingen roll

Det är så att man inte skrivit de senaste dagarna för man haft fullt upp med annat. Har varit i skolan och redan fått hemläxa från No och engelska att göra osv. Orkar inte ta upp allting utan skriver hellre om idag och igår.. Jag och Jasse for till tjotti igår med pizza o packning. Vi har allt från att skratta, pratat, ätiti, kollat film, till att spela kort, wordfeud, varit ute å hoppat i snön och fotat. Verkligen en grym helg har det varit. :D

Det känns redan som vi gått i evigheter i skolan och vill redan ha lov igen. Aja, ska inte tråka er med massa onödig prat utan slänger in några bilder från idag :)



2012-01-09

Give me a big winter smile

Nu är lovet slut och imon börjar skolan. Underbart... hojja.. som jag sagt tidigare, har ingen lust alls! Kunde vi inte ha denna vecka till. Men har sovmorgon till 10 så chill ändå. 

Idag har jag varit med Jasse och busat med hennes valp, spelat xbox och varit förbi konsum. Mycket mer än så har jag inte gjort och måste krypa till kojjs om jag ska orka upp imon. Aja, kan ju lite smått berätta att igår for jag ut och fota lite. Så tänkte att jag avrundar med några av bilderna :)





2012-01-07

Dagarna som gått

De senaste dagarna har varit fylld med saker att göra. Har:

  • varit på många långpromenader, både i skogen plumsande och gått runt i området
  • gjort matte och tränat på redovisningen
  • städat och rensat, vattnat blommor
  • varit med Olivia och Pontus
  • Gjort andra småsaker som man dagligen gör och chillat. 
Så det var väl i stort sett vad jag gjort. Om två dagar börjar man skolan= Har absolut ingen lust att börja. Fy för proven vi kommer ha, det känns som om det kommer bli en pressad termin och sista, grymt roligt och tråkigt...host... att sluta. :P

Under veckorna som gått har man funderat rejält på gymnasium. Vars liksom? Jag tänker mig Estet men klara jag av att flytta? Jag vet att skolan är fin och lärarna verkade vara snälla.. men vad vet jag. Sen har jag ingen aning vad jag ska ta efter det, samhälls? hantverks? jag har ingen aning.. :s Men det hade ju varit jätte skoj om jag kom in på estet. Så får helt enkelt läsa vidare om programmen..för snart ska valen göras. 

Aja, dagens planer= ? vet inte riktigt vad jag ska göra.. som hela veckan. Har hittat på eftersom. Så det gör jag nog idag och fortsätter lyssna på electropop på radion. :)

2012-01-03

Mobil inlägg

Då har mobilen kommit och själv sitter man och försöker hitta allt. Har idag varit med mamma, syrran och alla hundar ute på lång promenad. Väl hemma för jag och pappa direkt till konsum, fick mobilen och for sedan vidare till djurmagasinet där det köptes hö. Sedan hemma har man pysslat med mobilen, rastat Rocky, ätit och Saras hundar har kommit. Imon blire väl att göra matte och ringa nån. Aha ska väl fortsätta med mitt, hejs :)

2012-01-01

Young'

We are young, we have heart
Born in this world as it all falls appart
We are strong, we don't belong
Born in this world as it all falls appart

2012, skulle inte världen gå under?

*Gott nytt år (i efterskott) :)

2012 första dag har varit riktigt kul och blir väl en lugn fortsättning. Så igår firade man nyår med godis och tittande på fyrverkerier. Det är otroligt hur man ser så mycket här uppe ifrån och igår var en prickig kväll över hela samhället. Några ungdomar lekte med smällare och sådanadära lysballonger flög farande i luften + raketer. Det var också ganska varmt igår eller så vare bara så att man var väldigt påklädd.. När vi gick in igen garvade jag så mycket att jag började gråta och så garvade man igen.. kände mig lite konstig igår :-P Jag känner på mig att det kommer bli ett grymt år. Hoppas jag åtminstone! :D

På det hela har jag varit sjuk nu i tre dagar. Det var så att jag på torsdagen gick med Rocky i snöstorm och kall kyla. Inte kände jag av nått men så fort jag tog klivet in blev jag kokhet + ont i halsen.. mindre kul. Fast nu är jag frisk och så det första jag gjorde idag var att gå ner till mamma, ta på mig pjäxorna och skidorna ner till kaptensgården. Jag hade Rocky springande framför fast i sele och runt midjan satt en sorts midjebälte som jag skrivit tidigare om (köpt i Luleå...blabla). Syrran följde med och tog med sig Madicken. 
Det var härligt att få komma ut på en lång arbetande tur. Det gick på rinnande vatten och snön dammade bakom oss. Rocky verkade inte ha några problem, som att han gjort det i hela sitt liv. Första gången, stolt matte. Han har hittat sitt kall... hahha ;) 


I alla fall så när vi hade skidrat runt spåret så traskade vi hem och väl hemma har jag kollat en film, ätit och chillat. Ska här senare på kvällen ut igen ner till kyrkogården för att tända ett ljus. Har gjort det nu ett tag och samtidigt ta en liten promenix med gubben :) 


Vad mer kan jag berätta om veckan, eller dagarna från i onsdag.. Simkortet till mobilen har kommit så imon eller på tisdag borde mobilen komma, kollat tv, mera promenader, varit å handla, spelat kort och... massa annat som jag inte is skriva om så - Hejs och trevlig 2012. ^^