2011-11-28

Måndag redan?

Vilken skoldag. Alla var lite frånvarande på so,.. ingen verkade jobba så värst  mycket, inklusive mig då.. heheh :) På musiken tränar vi till Lucia och på matte lektionen så gick vi igenom test provet vi gjorde för två veckor sen. Så där jobbade vi inte något. Jag fattar denna uträkning mycket bättre än senaste så tror att det kanske går bättre denna gång. Även så blev det pingis spelande. 


Å nu har mamma farit ner mot Luleå/Umeå. Hoppas nu det blir bra i knäet. Så syrran och jag har lägenheten för oss själva. Enda hunden som är kvar är Monty, stackar fick inte följa med. Här hemma har jag hunnit göra lite på engelskan och ska upp nu till pappa och äta så.. hejs. :P


Avrundar med en bra låt-

2011-11-27

chill mannen..

Söndag idag och imon ska man till skolan.  Det enda som kanske är lite skoj är väl att man får se alla igen. Har inte träffat mikkis ex. på hela veckan.  I alla fall så sitter man här i köket o diggar musik. Känner mig verkligen på topp humör. Har idag på eftermiddag varit på stan med mamma och fick med mig en kofta & ett linne. Sen har man även ätiti grillmat, jobbat på engelskan och ska strax hoppa i duschen. I helhet har det varit en ganska chill dag. 



Har man tråkigt så har man


2011-11-26

Snöyran

Vilken jävla grym kväll med coola personer det varit. Som sagt har man varit på snöyran och första gången dessutom. Något jag inte glömmer. Vilket ös det blev på slutet. Både hoppande och diggande. Nå var även personerna som gjorde tricken grymma. När det slutade tog vi bussen till stan och var där en stund innan man för ett tag sen kom hem. Imon blire att fa en sväng på skyltsöndagen då jag kanske hittar nått. Efter det vet jag inte.. plugg antar jag.

Å blä för skola. Har då ingen lust alls att gå dit. Där får man bara läxor och prov på varandra. :/ Aja ska väl ta och avrunda hära. Har inte så mycket mer att skriva så.. hejs! Jo förresten - Synd för er som inte var där idag! ;)

2011-11-25

Winter smile

Oj det var ett tag sen.. och det beror på en hel del. Från att jag inte alls har haft tid med datan till att man har praoa hela veckan från 10-18. Var en aning slö när man kom hem. Det var väl okej, fick göra mycket. Ex, fixa djuren, märka varor, stoppa saker hit och dit osv. 


Fredag (härligt!) och snön kom idag. Yeeey! Så vackert med den glittrande snön som faller ner från himlen. Ibland enorma. Vitt överallt och tungt hängande snömassor på träden. De ska vara vita på vintern och -15-20 grader. Svaga morgnar med en sol som knappt stiger över horisonten och dimman som far ut genom torra läppar 11 på morgon, när man rastar hunden å kastar sig i djupsnön med ett annat jätte dyk bredvid sig av hunden. Det är vintertiden det. Också då man sitter med en kopp te eller varför inte varm oboy efter en tur ute. Mörkret omringar fönstret och några tända ljus stående nära. Ljuvligt :) 


Heh så ser jag på den, i alla fall så har man idag inte gjort så mycket. Jag och Jasse slutade klockan 4 och hemma har jag: Busat med hundarna på gården, ätit, handlat och kollat film. Ska strax hoppa i sängs. Ska upp tidigt imon då jag planerat att göra alla läxor, promenera, ringa Olivia och sedan senare mot kvällen fara på Dundret med henne och Amanda. Det är snöyran i helgen så..  


Jah, jag lever och har det super. Allting känns bra och jag är på rätt spår, hittills.. så ska ta och sova om jag ska komma upp imon.. råka försova mig två gånger i veckan + att hostan och snuva har gjort mig irri. Kunde inte skratta för då började jag hosta.. heheh.. Gonatt då ;)

2011-11-16

Ensam hemma

Jaha, då är man ensam hemma. Har för ett bra tag sen kommit hem från skolan som jag inte orkar med nå mer. Längtar efter jullovet då vi har bild och slöjd. :) I alla fall så har jag här hemma lagat mat - blev köttbullar med makaroner, gett mat till vovvarna o rastat de och även tränat till bokseminarium som vi har imon. Ska nästan improvisera och inte träna in nå manus. Det är min plan de.. heh.. Just nu slappar man i soffan och måste fortsätta med engelskan. Å det betyder att jag också måste upp till pappa antingen idag eller imon.. ser väl hur jag gör med det för den ska ändå in på fredag.. auf wiedersehen

Frostigt värre, men var tog snön vägen? Hallå?

2011-11-13

Vandrar ner till Kina och tillbaks

Vaknade idag till ett underbart väder. Sol och frost. Så for ut och fotade lite.


Sen for man till pappa med syrran och överraskade han med tårta och kort. Gick även ut med hunden och släppte ut bubblan. Efter 1 nån gång kom jag till tjotti och då for vi ut på en promenad med alla längs vägen till bottis. Busade med hundarna och åkte sprang på isen, kastade pinnar och råkade vörpa.. men så gåre när man ska ta satts på is.. heheh ;) Riktigt skoj vare. Tillbaka hos moffa fikades det och jag skrev lite på engelskan. Nog blir det nu fort mörkt, redan vid 2 tiden. Fast otroligt vacker är det med månen som lyser starkt.

Har då för en stund sen kommit hem och hunnit äta middag. Ska nu ner till olli och vi ska fara ut på en promenad. Jag vet inte vars men vi hamnar väl nånstans. Det blir då allt på med kläder.. kallt ute. Aja, ska väl sluta sitta här och lata. Hejs :D

2011-11-12

The one that got away

Just nu diggas det musik och jag är på topp humör! Har hunnit rengöra burar, gjort ett farsdag kort och annat som inte är så intressant. Vaknade först efter 12 och det beror nog på att man kom hem från Jasse vid 1 i natt. I alla fall så resten av dagen blir att antingen göra  läxor, promenera, vara med nån, fortsätta med rummet eller ... få se.. läsa/skissa kanske.


Tänk att det är november och hela Sverige har inge snö. Vill ju ha snö, meter höga snöhögar och snöstormar. Less på att vänta. Det var super när inge kom i oktober..men november. Neh, nu får den allt komma. Jul utan snö? - 
Och tomtarna som kommer varje år hit och tävlar, kommer nästa helg.. lycka till med det.



Jah, då vet ni lite om min dag och jag ska väl fortsätta med mitt. Hejs..

2011-11-11

Love I

Så då vare fredag igen och hittills har man hunnit vara i skolan där man varit på matten, eng och sv. Nu har man en sak borta från axlarna, danska provet. Undra hur det gick? I alla fall så fick vi sluta efter det och bussade hem vid 12. Hemma har jag tagit det lugnt innan man for med en annan buss till dollars/coop med Jasse. Mikkis drog ner till Älvsbyn (om jag kommer ihåg rätt). Så henne ser man inte fören på måndag igen. Har för en stund kommit hem och ska strax äta. Kvällens planer är att dra ner till Jasse och kolla film eller nått. Skippar läxorna idag, o tar det istället imon och på söndag. :P

Igår så har jag klippt mig, farit och kollat efter prao plats med Jasse (blev djurmagasinet), sorterat tvätt och pluggat danska. 

Jah, nu ska jag ta och äta och kanske återkommer nån dag. :) 

2011-11-08

Du har ögonen stängda

för du ser inte sanningen eller du vill inte. Jag ser den och vill inte ha den. Vill inte veta av den eller höra ett ord av den. Vill inte veta av den då jag skäms över den. Att veta vad som hände och att det inte går att göra ogjort och leva med det. Det bränns i samvetet. Ingen vill veta den riktiga sanningen, inte jag i alla fall. Den gör ont. Du kommer stå där och hur fort jag än springer så försvinner du i horisonten. För du och jag vet, sanningen, som vi inte ville veta av. Så nu blev det som det blev och jag kan inget göra åt det. Skilda vägar och någon mötesplats då och då. Så kul, vilken sanning. Vill så gärna säga några ord men vågar inte, kan inte och vars tog dina ord vägen? 

Se, sanningen kommer alltid fram, hur mycket vi än hatar den. 

2011-11-07

Flyger i mitt rymdskepp...

Okej.. det gör jag inte.. men "jag" i berättelsen som jag skriver på i so gör det. Har kommit ganska långt med den. Alltså sitter och skriver på den nu. Hittade en jätte bra sida som hade en hel del fakta. Annars har jag idag varit i skolan. Nej och Ja, för det är kul att se alla igen men is inte med alla lektioner, läxor och prov.. Hellre lov! Idag så hade vi ingen So för vi var på en teater med massa andra 9:or. Den var väl ganska bra. Efter den for jag och Jasse å fika för bussen skulle gå först 40 minuter senare. Väl hemma har jag chillat, rastat hunden, varit till mamma och börjat med läxor som sagt.

Denna vecka har vi i prov och läxor: 
  • Danska prov 
  • Tyska glosor
  • So arbetet ska in
  • Läslogg... eller nått sånt. 
  • Hk läxa
Aa, en hel del. Men jag grejer det (hoppas jag) som alltid. Montro, om jag ska slänga i mig några mackor och ett glas oboy. Kanske tända ljus och läsa.. I alla fall så avrundar jag med en grym låt.. fast det är väl bara en av många. 

2011-11-06

Chill i Tjotti

Så igår gjorde man från de ena till det andra, som att laga middag, promma med vovven osv. När klockan slog 7 var vi på väg hit till tjotti. Sitter just nu här i mikkis rum och diggar musik. For hit med Jasse och Moa, dock for moa hem igår. Vi har gjort en hel del, från att snacka till att kolla film. Från skratt till skräck. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vädret suger ute - regn... I alla fall kanske jag ska gå och vara lite social och avrundar hära. :) 

2011-11-05

Redan klockan 2 på natten..

Wow, jag har hunnit med en hel del idag, fast tiden går så fort. Att börja med så fixade jag mig på morgonen o så, sen for jag med pappa och handlade på coop: en gravlykta, oljeljus, godis och for vidare till dollars där jag köpte: en dricka, pennor o ljus. Väl hemma tog pappa en kopp kaffe och vi for därefter ner till kyrkogården nedanför Kilen och satte upp gravlyktan på faffas/fammos grav. Tyvärr vare dåligt väder så bilden blev inte den bästa.. Efter det lagade jag varmkorv och mos. Dog inte så det var väl bra mat. I alla fall så har man sedan varit på promenader med vovven, snackat med mikkis och kollat på en film. För en liten stund sen satt jag i mitt rum med ljus som lyse och läste en bok. 


Riktigt mysigt och nu sitter jag här framför datan. Det har varit en bra dag och imon vet jag inte hur jag ska hinna med allt. Får försöka planera upp det. Ska exempel bada Rocky, ta bussen till stan. Jag kan skriva mer om det imon. Strax hade jag tänkt krypa ner i sängs.. känner mig bara "lite" trött och ska jag komma upp imon.. jah ni kanske vet hur det är att vara tvungen att stiga upp tidigt. Jag är då verkligen seg! ;) Godnatt på er.

2011-11-03

Fake it

Igår skrev jag inget för då firades det mammas födelsedag. Det blev fika och folk kom. Även så gick man på promenader med hundarna, chillade och rensade burar. Det var väl en okej dag.  


Idag hade jag tänkt göra en hel del läxor och gå på nån promenad. Det är ju ganska bra väder ute så.. Ska även när pappa kommer hem fara och handla. Sen vet jag inte.. ser väl :)