2014-05-27

Färgrant på språng

Snabbt och smidigt har den anlänt, gröna sköna sommaren. De senaste veckorna har blommorna och träden bara bombat ut sina nya skott. Vädret har dock haft sig en upp- och nergång med, sol å 25+ för att sedan bli mulet med 7+. Nåmen lika glad är man ändå för de är bara 2 veckor till vi får lovet och hittills har allting flutit på. 
  • I skolan har vi bit för bit avslutat projekt, så chillar mest.
  • Varit hem en sväng - efterfirat lill syrran som fyllt hela 16år, umgåtts sent på natten med polare, spelat basket och haft nostalgi, rensat holkar, lekt i lekparken med kussarna, mer firande och spenderat tid med familjen.
  • Sprungit milen - nöjd 1.09, klart bättre än förra året, gått som en gumma efteråt dock. 
  • Sett på live debatt partier emellan och sen sett EU-valet. Är rädd för hur SD stiger och skakar på huvudet över hur folk kan rösta på de. Rasister hela bunten. Men glad att MP har stigit, dags att ta itu med klimatfrågan.
  • Sysslor, sysslor och mer sysslor.. haha.. och ser ett span här och där ^^
  • Hälsat på hos Ollis mammas vän ute mot havs, Gälön - där vi drack te, åt blåbärskaka, mös med två söta katter, hjälpte till och hörde svanarna sjunga. 
  • Handlat till läggan och rustat upp den lite till. Börjar se riktigt bra ut nu. Detalj efter detalj.
Denna vecka går vi bara idag och imon skola och sen reser jag bil uppåt för ett mindre lov. Ganska skönt med lite extra ledighet såhär på slutet av terminen. Väl däruppe blir de nog att hjälpa arbetsgalne mamma i trädgården, nämen är så glad för hennes skull att hon äntligen efter operationen kan få komma ut o göra de hon älskar. I år kommer de bli en snygg bakgård i granna färger & former. Även blir de att umgås med vänner och busa med min vovve, ta långa promenader, fotografera och kanske åka en dag ut till Råneträsk. Fast vi ser väl vad denna vecka bringer och nu ska jag avsluta mina sista uppgifter så man kan vara ledig resten av dagarna bekymmerslösa. (Förövrigt provade man på fisheye-effekt i kameran)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar