2014-02-23

Klassfest och annat skoj

Festen var väl rätt så skoj. Nog för att man inte riktigt kunde släppa oss under hela kvällen så var de väl intressant och se åså dem andra. Dans, quiz, skratt osv. Sen åkte jag och jennifer hem till mig och vi satt å snacka innan tröttheten tog över o de var dags att sova. Dagen därpå var de nog tur att jag stoppade alarm för annars skulle jag nog aldrig vaknat upp. Har varit seg hela dagen och känt mig lite smått sjuk eller nått. Varit varm fast det varit svalt i rummen och förkyld like always. Dock gav man sig en kick i baken o spenderade tid i tvättstugan efter att hon for hem och sen läst i flera timmar framför ljusen och avslutade helgen perfekt. Börjat läsa på "De utvalda" och är igen fast i denna spännande berättelse. När jag tidigare sett den har jag bara passerat förbi och inte funnit den intressant. Men då för nån vecka sen fann jag ingen annan och tänkte att man får väl testläsa. I alla fall, som sagt, nog har de allt varit söndag, spenderat största delen i soffan. Även har jag under helgen smakat på den nya chokladen oreo marabou - gudomlig! 
Vill bara att denna vecka ska rusa iväg så man kan få lov och fara upp till mbgt. Blir ju trots allt en lugn vecka då man inte har några läxor och nån lektion försvinner + att man har ju alltid sovmorgon till 11.00 på måndagar.. heh ~ 

2014-02-22

Ett oväntat besök

Bättre vecka har de varit och efter sista redovisningen kändes det som tyngden från axlarna föll och de var dags att ta helg. Var extra glad på fredag, igår, då mamma skulle komma. Så när hon kom var fredagsmyset i full gång - gjorde egen pizza, massa gött och kollade film (the conjuring). Busade med hundarna och diskuterade med henne om allt möjligt. Slocknade efter 2 och idag vaknade man upp med stampande fyrbenta på magen och mammas röst undrande om man ska stiga upp. En perfekt morgon. Efter frukost for vi ut på en långpromenad. Var otroligt härligt att få röra på sig och få komma ut. Tillbaks hemma åt vi rester m.m och fixade i ordning allt innan dem åkte hemåt. Jag sitter här med ett stort leende på läpparna, lite synd att de for men är verkligen lycklig över att ha den familj jag har. Skulle inte byta ut den mot nått. Höra deras tassande & buspuffar och mammas skratt, de är värt mer än allt på jorden. Jag är nöjd, nej mer än nöjd, över hur jag har det i livet. Tack! 
Nånå, snart kommer polarn hit och sen vidare mot klassfest. Får se hur de ska gå och hitta.. menmen, de ordnars sig väl heh. Förhoppningsvis blir de massa timmar med skoj. Helgen lär nog bli perfekt. ^^

2014-02-16

Är så trött på mig själv

Omringad av mina egna tankar har denna vecka vandrat vid sidan om stressen. Har haft problem med att komma ihåg vad jag haft i uppgift att göra fast jag funnit timmar till ro. De är som att jag varit lite i obalans dessa dagar. Tror att man haft en mini svacka. Inte nog med att vi gick på en kaotisk mässa för framtiden där jag inte blev något klokare, så finns privata problem åså. Försöker le mig igenom allt. Dock gjorde helgen de allt bättre/lättare. Började bra med att redovisningen gick smort och sen istället för att fira alla <3 - dagen själv firade jag med polare. Vi åt massa gött, flum, anime, spel och helt enkelt en trevlig dag. Sen senare nästa dag bussade vi med Emelie till Ale för att fira Jenna som fyller hela 18år! Å vi hade de jätte roligt. Fick träffa nya människor, äta tacos, spel m.m. Mot kvällen åkte jag och Emma tillbaka hem och jag sovde över igen. Idag har man tröttsamt spenderat tid i tvättstugan, städat, pratat med pappa, firat att vi fått guld i OS och kollat avsnitt av "Once upon a time". 

Sitter som vanligt med ljusen tända, trocca och..och orkar bara inte med mig själv längre. Blir tokig på tankarna ibland och föll igen i fällan. De är så förbannat jobbigt att vara dragen åt två håll konstant. Less.. Jag måste prata med någon. Jag vill hem. Jag vill hem till djuren, jasse, familj. Jag vill ha lov nu! 

2014-02-10

Lovely winter home

Vet inte riktigt. Nej jag vet inte riktigt nåmer. Var bara helt less imorse, trött och förjävlig. Men helgen har varit otroligt rolig och var skönt att få fara upp. På fredagen hann jag som sist vara hemma en stund innan jag åkte vidare mot Mikkis på fest - bombad i dörren, flum, träffat på nya & gamla polare, beer pong o skrattat galet mycket. 
Dagen därpå steg man upp rätt så tidigt men hamnade bara i köket ätandes frukost medan man snackade med pappa i flera timmar. Underhållande. Sedan iväg på promenad med mamma och innan jag stoppat fötterna innanför huset ringde jasse, så drog ner dit en sväng där vi som alltid diskuterar och garvar åt allt möjligt. Väl hemma åter igen spelade jag lite wow. Söndagen spenderas med familjen, promenader & tidigt wow spel och då de var dags för att fara visade de sig att jag hade missat bussen. Vi borde ha kommit just efter den åkt. Fan för LIV och deras förbannade ändringar på tider. Jaja, jag fick en extra dag så gjorde snabbt bort läsningen och myste. Tog 9.10 bussen på morgonen idag och lunkade direkt till psykologi lektionen. Fast hade inte lust.. som jag nämnde tidigare mådde man piss. Inte nog att man tjafsar med polare. Fuck.. 
Aja, livet går vidare och de där har man lagt på hyllan. Gone. Nåmen när jag kom hem har man ätit tårta då ollis polare fyllde år, tagit mig en välbehövd dusch, gjort läxor och sett missat tvd avsnitt (spännande). Resten av kvällen blir väl att planera och träna inför mina 3 redovisningar som man har i veckan. Hehöh, peppad.. eller inte.

2014-02-05

Låtlista just nu som får en att må bra

People like us - Kelly Clarksson 
x - Faun
I see fire - Ed Sheeren 
Far Over the Misty Mountains Cold - The hobbit
x - Celtic music
x - Duffy 
Rihanna feat Nooni Bao - Clean Bandit
Sticks and stones - Arlissa
Mix listor med harmonisk, celtic and spiritual musik
Misty waters

2014-02-03

Köksmåndag

Spenderat denna ovanligt härliga måndagen i några få timmar i skolan därefter sittandes i köket hela dagen med ljusen/rökelse tända & vacker musik. I ena hörnet jag och andra olli. Läst och gjort läxa, sett missade avsnittet av tvd (ser framemot denna säsong), lagat middag, handlat, fått en present/sen julklapp av olli (älskar den) och tog fram kameran och flumfota. Druckit massor med te och funderat över livet, helgen, imorgon. En lugn och bra start på veckan.

2014-02-02

Behövande helg

~
Vi ser er barn, vi ser er, små ögon glimmande i månskenet
Dansa med oss och giv oss er kärlek och tro 
Så giver vi er våran eviga fantasi 
Timmarna lider mot sitt slut och vi har inlett soliga februari månaden med ljus, musik och skratt. De är ju så att min väninna mikkis kom ner och fredagen spenderades ätandes på pizza som smakade underligt medan man diskuterade intensivt med Olli & Blomhåret. Även spelades kort som kändes nostalgi. Vi som en tid var kortgalningar. Nånå, dagen därpå for vi ut på en shopping tur i stan- hon fann allt o jag ett kap på en tröja. Vi slutade allting på ett mysigt fik där jag provade på chai latte. Tillbaka hemma igen i mossen lagade vi en jätte god kycklingsallad och åt kladdkaka, tittade på melodifestivalen (som var en sump), mer kortspel och film. Idag vaknade jag upp och lät henne sova undertiden som jag gjorde bort läxor. Å innan hon for hem lagades taco experiment m.m. 

Kände såhär efteråt att det var verkligen vad jag behövde, utöver att få träffa mina hundar igen. De är en underbar känsla att veta att man har någon som finns där, som man kan prata ut med. Bolla tankarna emellan. Plus i kanten var ju att hon fick träffa alla och se lägenheten. Var en aning nervös att få se hennes reaktion. Fast allting slutade bra och här sitter man igen, funderande på om de inte var lov. Knäppt att de redan är måndag imon och man ska till skolan. När hon kom verkade tiden stanna och verka längre samtidigt å så for hon och tiden fortsatte ticka. Menmen, längtar ju som sagt till nästa helg, vi har nu under den här helgen planerat och de kommer bli (förhoppningsvis) riktigt roligt! Har bara lite problem med att skaffa "något starkt", you know ^^ 

(Är även glad över att ja kommit på hur jag kan överföra musik till mobilen och har startat den från scratch. Tagit bort allt och nu ska in sådant som man lyssnar på.)