2013-05-30

Bara vandrar här igen

Har inte hänt så mycket idag, skolan - läste en spännande engelsk bok, fick veta mitt samhälls prov å blev förvånad,åt lunch på kulturens hus med vänner och som avslut hade jag bildlektion där tankarna var i högvarv. 
Väl hemma har man lagat mumsig middag, pratat med mamma, cyklat i +31 grader å höll på att svettas ihjäl, packat, små pluggat, nynnat till radiomusiken, m.m & tänkandet tar aldrig slut. Nej, torsdagen var inte dum. Å imon far man med bussen hem, men mår dock lite dåligt i magen..
"Gääsp" dags att sova ^^ 

 

2013-05-29

Shopping & bra väder

Ensam hemma och slutar inte njuta. Åh vad jag längtar till en egen lägenhet! Aja, hela denna vecka har haft riktigt bra väder och idag var inget undantag. Hade även lite längre sovmorgon. Men fan, om håkan kunde bestämma sig så skulle man haft en timma extra. Lite less på virriga lärare...ah.. sen så har man fått veta svenska np, läst, solat och spelat fotboll innan man bussade hemåt. Snabbt gjordes middag - sallad å baguetter & fixade till mig innan jag skulle iväg till stan å va med mikkis. Vi for å shoppade loss. Fast så mycket "shopping" blev det inte den här gången, fann bara ett par shorts å byxor. Dock var det två av grejerna jag verkligen velat ha. Så missnöjd är jag inte. Efter det for vi på coop och till kulturens hus där vi satt ute- njöt av solen å snackade om allt möjligt. Alltså en toppen dag

2013-05-26

Övernattning med flum

Skratt, skräck och flum. Nog har jag haft skoj igår å idag. Som sagt for jag till jennifer och vi kom dit vid 9 tiden. Vi gjorde lite allt möjligt- kollade skräckfilm, drack te i nattljuset, skrattade åt våra övertrötta kommentarer, sov som stockar, tog ut hennes två gulliga marsvin, fotograferad i solskenet & lyssnade på fåglarna och tillslut kom timmen då jag, emma & emelie skjutsades in till stan. 

Å här hemma har man ringt till mamma (kan ju inte fira henne på morsdag här..så), sett på säsongpremiären av best ink och cyklat runt 5km sträckan. En lite seg & öm söndag. Har fått ont i ryggen efter den där milen men som tur är har man ledigt imon och kan ex. sola eller dega hela dagen om jag så vill. För en gångs skull klagar jag inte över att det är måndag imorgon. ^^ 




2013-05-25

Då var milen över

Då har man sprungit milen och det gick rätt så bra. Sprang den på 1.20, så är verkligen stolt över mig själv! Förväntade mig att jag inte skulle springa så mycket och att det skulle ta 2 timmar men jag gjorde helt tvärtom. Tror att man blev peppad på så många olika sätt och det bidrog till att man orkade. Det var mer i slutet som jag kände att nu är det de sista krafterna kvar, trodde jag skulle vara "död" mycket tidigare. När man kom i mål så fick man en medalj & en gainomax. Så aah, är nöjd.  
Väl hemma föll jag ner i sängen å låg där ett tag och under tiden snackat med mamma & pappa. Tillslut steg jag upp å duschade, även småfixat mig. Ska snart till Jennifer så måste nog börja packa.

2013-05-24

Är det ett tecken?

Idag har varit en riktigt bra dag. Inte bara för 
att jag har lång helg - ledig från idag till måndag, utan under förmiddagen har jag solat några timmar - kände mig som bly när jag väl steg upp, fick en fin överraskning i gurkan..hahah, cyklat till ica, ätit go'middag och fixat mig innan jag tog bussen till Emma. Där har vi gjort allt möjligt och vid 9 tiden åkte jag hem.

Å imorgon ska man springa milen.. är så nervös! Bara jag kommer i mål. Ska efter det umgås med Emma, Emelie & Jennifer. Så lördagen kommer nog också bli en bra dag. ^^

#true






2013-05-22

Bara 2 veckor kvar

Så vad har hänt denna helg: 
-åkte bil hem med syrran & pappa
-solat
-sett syrrans konfirmation 
-grillat
-umgåtts med jasse
-promenerat
-fotograferat och bara tagit det chill

Och sen när jag har kommit hem så har man hunnit göra bort np matte, sett andras estest projekt, spelat fotboll, haft tvättstuga, gjort kort, njutit av solskenet osv. Kom ner från Gällivare till sommaren. Det luktar gott (sommaraktigt som det gör i början), träden är i full grönhet, blommorna växer och fåglarna kvittrar. Guud vad jag längtar till sommarlovet, som om jag inte redan sagt det tusen gånger om.. men det är bara 2 veckor kvar!





Söta lilla mamma & syrran




 Sähär ser det ut i luleå, full sommar


2013-05-17

Näst bästa dan

Det var mig en varm och solig torsdag. Haft sovmorgon, pannkakor till lunch, solat & fick sluta tidigare från bilden där vi skulle måla träd.. När jag kom hem for jag lika snabbt iväg. Tog en promenad till ica för att köpa små läsk till imon. Sen efter middagen har man suttit mer än 4 timmar med skit nk och gjort klart den. Lättad och trött kollade jag resten av kvällen på andra semifinalen och nog har Sverige mer konkurrens i år. Finns många bra artister. Aja, nöjer mig för dagen och nu ska man sova å njuta av ännu en till sovmorgon + får för en gångs skull åka bil hem imorgon ^^ 

2013-05-15

Birds

Så då har man åkt ner igen till luleå efter spenderat nästan en vecka hemma. Har de senaste dagarna hunnit med att umgås med jasse & robin, promenerat i ösregn, varit på mötet, tagit det lugnt osv. Syrran kom hem på tisdagen så hann träffa henne ett tag innan jag tog bussen ner. Fotograferade också en till sväng när jag var ute med hundarna och tänkte lägga upp några stycken- 

















Hade helt glömt bort att vi skulle ha nationella idag. Tyckte det gick ganska bra och underbart att slippa matte lektionen på morgonen. Sen på gympan har man spelat fotboll och under eftermiddagen har jag spenderat tiden med tvättstuga & skrivit på nk rapporten. Som vi av en dum anledning ska ha redovisning på.. vill int.. Aja, snart klar med den. Fast den bra saken är ju att det bara är 3 veckor kvar till sommarlovet! Å vi har bara denna sak, np matte och en redovisning i samhälls kvar innan lovet.