2010-12-31

Jag hittade den... x)

För en stund sen har jag ätit en smarrig tacos middag och nu hittade jag webcamen på datan. Så jag har grejat med den.. hahahah... XD Men som sagt är det nyår och redan har grannarna börjat skjuta raketer. Heh, vad kul jag verkar ha. ;)

Tänkte bara skriva GOTT NYTT ÅR alla och ha en rolig nyårsafton. :D


Bilder av 2010, som snart är över




Bara en liten del av alla ;)

Nyår idag :P

Alltså jag har knappt sovit nått och känner mig rätt så trött... heheh...har sovit över hos Olli. Vi var verkligen flummiga. Garvade åt allt... Ett tag skulle Vicke vara seriös.. ja det gick som det gick. Själv fick jag mina skrattattacker.. hihihi.. hatar dem! :@ Nu för en stund sen så har jag kommit hem, och vi har fått Internet till datorerna. :D

Idag är det ju Nyår :) och det blir att fira den med familjen och Margona o hennes ungar. Burarna ska fixas och ... vad ska jag mer göra idag? .... äh jag hittar på nått, som jag alltid gör. XD Annars nås jag på mobilen ;)

2010-12-29

2


Två redigerade bilder av många ;)

Äntligen har man fått den!!! :D

Nog är man sen med att skaffa bärbar data, men nu än aldrig. Igår så hämtade vi dem från Bjarne och satt där ett tag. Riktigt najs. :P Är jätte glad! =D Tittade film igår från den, bra bild och ljud. Tv tar pensionen...hahah.. Jaja, idag blire väl att promma med hunden en sväng o nu ska jag redigera bilder och äta frukost. Magen kurrar.. Lägger väl in dem bilderna senare.

2010-12-28

Storleken på kärleken spelar ingen roll, liten som stor, den är lika stark
Att ha än att inte ha.. <33


Jag började tänka på kärleken. Min tur där är inte stor, om man nu tänker på den dära "rätta". Nog har man sett nån sötis och så. Jag...vet inte... Det var ju så att en kille (nämner inge namn) fångade mina ögon. Men vidare än så har det inte gått. Jag blev helt ärligt kär! Men nu så tycker jag bara att killen är söt å så... Själv tycker jag att kärleken är både härlig och vacker men i samma veva hemsk och ful. Kärleken kan luta mot så många håll. Som kärleken för ett djur, familjen och den dära killen. Kanske för en kompis som man bryr sig om. Den är ändå rätt så najs. Om man bara kunde få hitta sin. <3

En till dag i livet

Hm..nu äre ju så att idag, nu har Margona och de kommit! + datorerna. Otur i oturen, för alltså när dem kommer upp blir nästan alltid någon sjuk. Jag kanske överdriver lite men det känns som det. Det är nästans som det...heheheh....XD Nemen nu överdriver jag mycket. Hihihi..

Just nu å lyssnar man på Jordina Spark med låten "Don't let it go to your head". Den är rätt så bra men inte lika bra som hennes andra låt " One step at a time". Jag ska också snart hoppa in i duschen. Idag, senare ska jag väl kanske gå till mamma och hälsa på dem. Jao...jag har inte planerat nå som jag ska göra, men som alltid så hittar jag på nått. :D

God Jul på er alla läsare ;)

Och ha en fortsatt gott jul-lov!

2010-12-27

Från då till nu..

Nå vare ett tag sen jag har skrivit nått men det är ju så, helt ärligt har jag inte haft lust. Men men..

Jul är det. I fredags så firade dess med ett gott julbord, julklappar och moffa, morbror + hans familj kom och Joel. Det var en trevlig julafton. Fick en morgonrock, pengar, parfym, godis, smycken, kalender och en bärbar data (snart). Helt nöjd såklart. :D Sen så har man köpt ett par nya vinter skor å kläder. Det är ju så att vi (jag, mamma, syrran å moffa) for till Luleå igår. Sovde över hos Annika. For till stan och shoppade. Steffi har blivit sjuk och jag hoppas att jag inte blir sjuk. :S Inte fint.. för imon kommer Margona, Linnea och Johan från Stockholm + våra datorer. YEY!!!

När skolan börjar så får vi en ny elev i klassen, Emil Johansson. Roligt...inte det rätta ordet men det blir väl intressant..tror jag...

Livet har gott vidare sen jag sist skrev och på skolavslutningen fick vi våra betyg. Dem blev väl sisådär. Var rätt så nervös innan. Terminen var rätt så stressig men samtidigt kul. Alla dessa prov å läxor... hojja, nog är det skönt med lov! :)

Jaja ska väl nu ta och äta lite å börja fortsätta med mitt skrivande. ;)
Jo lägger väl upp lite bilder senare.

2010-12-03

En lite lugnare dag...kanske

Ännu en dag med prov. I engelskan denna gång. Slut på prov äre inte. Nästa vecka har vi ett matte och ett no prov... Jippi.. :( Vi läste efter det upp våra noveller för sjuorna i grupp. Det gick som det gick, desamma med provet. Men livet slutar inte för det. Utan när jag kom hem så tog jag bara det lugnt och efter fem for jag med mamma till tjotti för att levera kakorna till alla. Det tog några timmar, alla ville ju prata. Lite kallt vare att sitta i bilen och vänta men när vi var typ klar så for vi till moffa. Han hade också beställt. Vi stannade där ett tag och sen förbi två hus innan man bar iväg hemåt.

Och nu sitter jag här.. Med hängande ögon och tanken att gå och sova. Men jag hade så stor lust att skriva så jag var ju tvungen. Jo förresten så fick man ju mvg på kemiprovet :D Nog är man ju stolt över sig själv.

Jajah ska väl ta och gå till sängs...strax :P