2015-01-26

Hur kan kärlek göra en så tom


Glömdes bort. Inte haft tid. Tanken har inte slagit och varit för upptagen. Det är väl några ursäkter för att inte alls skrivit något här, utan blivit i den gröna boken mest då jag velat skriva mer detaljerat.
Har varit ganska kaos i skallen och känslor på sista tiden

I alla fall har tiden verkligen flugit förbi och nu är man redan på år 2015, som började väldans bra. Har varit med om så mycket att allt går inte att få nerskrivet här men kort o gott; 
*Under resten av lovet spenderades den mest med A (hemma o hos han) - mys, spel, snack, flum, film, häng med polare etc o sväng till deras stuga i Kilvo.
*Drog på krogen en sväng med Jaz, Alia där man mötte upp Linette o Agnes. Trippelt så roligt sen förra gången vi var på björnis- dansade, drack och träffade på folk. Var också mycket mer folk än sist. Sen har man också umgåtts andra gånger med Agnes o Linette med deep talk, cod.
*Annars hemma varit på promenader, umgåtts med familjen och det vanliga.
Under nyår spenderades den med A först en stund hemma hos mig och sen vidare hos han med hans polare - middag, brädspel, flum och kolla fyrverkerier. Träffa hans släkt. Riktigt trevligt. Å sin fina nyårskyss hihi.
Fick också en veckas extra lov innan man drog ner i all hast med tåg med A till Luleå.
*Väl förrförra veckan försökte man återgå till gamla vanor... gick inte så bra. Men hade det härligt och helgen blev som roligast med han, olli å fredrik. Fick också träffa gänget o höra deras skvaller.
Först förra veckan, när han tråkigt nog drog på söndagen som man först under onsdagen i solvädret kom tillbaka till verkligheten och kunde fokusera på lektionerna och inte låta tankarna driva i väg någon annanstans. Har varit i sådant kärleks tomma tillstånd att jag inte alls kunnat tänka klart.


Dock drog man upp på torsdagen med 44:an (4,5tims buss) med Emelie. En ovanlig tur med första timmen att jag kunde för en gångs skull prata ut med någon. Behövdes märkte jag. Sen resten av turen musiklyssnande o väldans taggad till att komma hem. Mötte på en nylig påkörd älg å bussbyte innan man nådde Gelka. Där for man först förbi A med paketet o märkte då när jag kysste han hur mina ben skakade, hur små nervös man egentligen var...vojvoj.. Nånå sen hem och dagen därpå ut på promenad, banken, handla, förbi pappa o fixa sig innan man åkte ner till Gällivare igen. Sov över hos honom och hade det mys, tacos, flum. Felix o Erik kom förbi och Nike - sen kväll, i sängs vid 6 som vanligt.
Dagen därpå drog man ut i tre timmar innan jag sedan vid 3 åkte hem, åt middag, busade med hundarna och for till  pappa. Hade ut kaninen, hunden och satt sedan i timmar å diskuterade med papi. Längtat till att få vara där. Sen slog tröttheten ut åså, så blev att sova hemma. Väl hos mamma hade vi lite deep talk innan jag vid 23 la mig. I gråzon-.
Under söndagen kändes man sig på bättre humör, vakna upp till sol utan moln och en galen liten leo i famnen kan man inte mer än le. Så innan frukost for vi på en kortare promenad, packa o sen till A igen. Där man som vanligt inte kan hålla sig vaken mot hans bröst.
Hann vara där i några timmar innan man sedan åter tog bussen igen till LÅ och nu sitter man här, med ljusen tända, deep dark indie i högtalarna och ett slaksväder utomhus. Bokstavligen talat ser det ut på fönstret som det spöregnar. Menmen denna brud med ont i huvudet (då jag i morse insåg att jag inte ätit något vettigt på ca 24 timmar heh) ska nu göra läxa, mysa o kanske vara lite kreativ med pyssel, läsa och skriva. Är äntligen lite mer i gamla vanor med något extra i hörnet.